Forma jaka jest każdy może ocenić sam, dlatego też wpis został wydzielony, żeby można było się nad tym poznęcać.
Wykorzystanie wizerunku osób publicznych do reklamy
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJarasty jest zielony, więc opłacił. Nie sądzę, żeby ART kazał sobie płacić od łepka."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Reklama jest opłacona, forma natomiast nie musi być przeze mnie w każdym wypadku zatwierdzana przed zamieszczeniem informacji, bo musiałbym się sklonować dziesięciokrotnie. Ale dlatego teraz sobie też i dyskutujemy o tejże formie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ale uczciwie by było wobec innych użytkowników abyśmy wiedzieli co jest reklamą i kto się reklamuje. Oszczędzi to nam niepotrzebnych obywatelskich zrywów w imieniu "czystości biznesowej" B.bizu i dbałości o interesy miłościwie nam panującego O tym już kiedyś była dyskusja i ..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
-
I jak tylko będę miał dostęp do narzędzi adm, rzeczone konto odpowiednio oznaczę (co zresztą zawsze czynię, więc nie rozumiem wątpliwości). Dostałem info wczoraj od właściciela, że w jego imieniu będzie się wypowiadał także jego pracownik. A teraz można mnie powiesić.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Nie chodzi o wieszanie, tylko o czytelność. Żeby sprawdzić, czy to komercyjna reklama, czy kiepski żart, musiałem właczyć wszystkie wypowiedzi użytkownika Maximow i sprawdzić, co on za jeden. Gdybym wiedział, że to reklama, albo w ogóle nie otwierałbym tematu, albo wyłączył po pierwszym rzucie oka.
Comment
-
Comment