Witam mam pytanie nie wiem czy zadaje je w dobrym miejscu jak nie w tym co trzeba to przepraszam. 1 lek apap + piwo? jakie mogą być konsekwencje takiej mieszanki? 1 apap to nic złego czytalem na forach innych że brali po 5 mocnych tabletek popijali piwem i występowały tylko wymioty. Co może złego się stać jak ktoś zażyje 1 apap i popije piwem?
Piwo + leki?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika andri456 Wyświetlenie odpowiedziWitam mam pytanie nie wiem czy zadaje je w dobrym miejscu jak nie w tym co trzeba to przepraszam. 1 lek apap + piwo? jakie mogą być konsekwencje takiej mieszanki? 1 apap to nic złego czytalem na forach innych że brali po 5 mocnych tabletek popijali piwem i występowały tylko wymioty. Co może złego się stać jak ktoś zażyje 1 apap i popije piwem?trafiłem trójkę w totka - od dziś robię na pół etatu...
Comment
-
-
Takie zapytania - to nie to forum.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment