Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa
Wyświetlenie odpowiedzi
Jeden pies.
Collapse
X
-
Jeden pies.
Last edited by ART; 2013-05-06, 21:33.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
A co cię w nim tak odstrasz? Jesteś pewien, że w ślepym teście odróżniłbyś jeden od drugiego?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA co cię w nim tak odstrasz? Jesteś pewien, że w ślepym teście odróżniłbyś jeden od drugiego?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Ale Carlo22 napisał, że Kasztelana by wypił. Moim zdaniem gdy nie widziałby etykiety, nie potrafiłby odróżnić tego, którego w bólach da radę od tego, którego nie tknąłby
PS - Antylopie, coś ci się dziś z klawiaturą stałoLast edited by Pendragon; 2013-04-18, 14:35.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAle Carlo22 napisał, że Kasztelana by wypił. Moim zdaniem gdy nie widziałby etykiety, nie potrafiłby odróżnić tego, którego w bólach da radę od tego, którego nie tknąłby
PS - Antylopie, coś ci się dziś z klawiaturą stałoPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Ale browar biz udało się małymi Chyba coś i jest na ten temat, ale nie straszmy się regulaminami zaraz, tylko stosujmy dobre zwyczaje internetowe.
- - -
Później to usunę.Last edited by Pendragon; 2013-04-18, 15:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAle Carlo22 napisał, że Kasztelana by wypił. Moim zdaniem gdy nie widziałby etykiety, nie potrafiłby odróżnić tego, którego w bólach da radę od tego, którego nie tknąłby
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziNie mów hop zanim nie przeskoczyszPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment