Multitap czyli warszawska heca na 16 fujarek
Collapse
X
-
Comment
-
ps. witam ponownie po kilku latach przerwy (jeśli jeszcze ktoś mnie kojarzy :P)Comment
-
Czy mógłby mnie ktoś oświecić jakie to 4 multitapy? Kufle i Kapsle, Cuda na kiju a pozostałe 2 ? Jakoś przez lata posuchy przespałem zeszłoroczny boom piwny i dopiero zaczynam się orientować w temacie
ps. witam ponownie po kilku latach przerwy (jeśli jeszcze ktoś mnie kojarzy :P)Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Od ilu kranów zaczyna się multitap?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Admin: wydzielono z
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...dalna-multitap
---------------------------------------
Zgadza się, lokal został przeniesiony na Staromiejską 9 i już działają. Zajmują...-
Channel: Śląskie
-
-
Cześć,
Czy jest tu ktoś kto prowadzi może pub typu multitap lub sklep z piwem kratowym/regionalny itp w mieście poniżej 20 tys i chciał bym/mógł by poświęcić krótką chwilę na rozmowę. W barterze oferuje konsultacje w IT jak ktoś będzie zaintereswany.-
Channel: Przy piwie
2019-05-01, 13:09 -
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Krótko i konkretnie.
Termin: 11 stycznia
Gdzie: Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Fundacji "Nowe Horyzonty" ul. Bobrowiecka 9, Warszawa, Mokotów. Sala znajduje się na 5 piętrze.
Giełda jest w godzinach od 8:00 do 14:00
Rezerwacja stolików 5 PLN ...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Tym razem już na początku listopada zapraszamy serdecznie do udziału w jubileuszowej już 20. edycji Zimowej Giełdy Warszawskiej
Termin: 19 stycznia
Gdzie: Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Fundacji "Nowe Horyzonty" ul. Bobrowiecka 9, Warszawa, Mokotów. Sala znajduje...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment