Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Multitap czyli warszawska heca na 16 fujarek
Collapse
X
-
Multitap czyli warszawska heca na 16 fujarek
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedziA to sanepid odbiera lokale z trwającymi pracami remontowymi?Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziPytanie do sanepidu, ale widać, że jeszcze kosmetyczne prace trwają
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziCzyli będą 4 multitapy w Warszawie.
Przejdę się i ocenię,ale tylko jakaś wyjątkowa atmosfera może mnie tam zwabić ponownie, ponieważ ceny zdecydowanie za wysokie. Niezła lokalizacja, więc może się utrzyma na runku.
ps. witam ponownie po kilku latach przerwy (jeśli jeszcze ktoś mnie kojarzy :P)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belze Wyświetlenie odpowiedziCzy mógłby mnie ktoś oświecić jakie to 4 multitapy? Kufle i Kapsle, Cuda na kiju a pozostałe 2 ? Jakoś przez lata posuchy przespałem zeszłoroczny boom piwny i dopiero zaczynam się orientować w temacie
ps. witam ponownie po kilku latach przerwy (jeśli jeszcze ktoś mnie kojarzy :P)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziIstniejący już jakiś czas PDSL oraz Chmielarnia, która w ciągu miesiąca może zostać otwarta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedziBo mnie zastanawia dlaczego jedne lokale z remontami nie mają odbiorów a inne działają (bez podtekstów )Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belze Wyświetlenie odpowiedziOk, o PDSL wiedziałem, nie sądziłem że mają aż 10 kranów. Dzięki za info.
Comment
-
-
Od ilu kranów zaczyna się multitap?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziOdbiór sanepidu musza mieć nowo otwierane lokale, gdzie np. była zmiana sposobu użytkowania lokalu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nynek Wyświetlenie odpowiedzi4 multitapy? Cytat z fanpage blogu Smak Piwa:
"Warszawa czeka na Chmielarnię oraz Kufle i Kapsle - multitap bar, a tymczasem w Pałacu Kultury podobno powstaje kolejny multitap. Ciekawe, ciekawe..."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziIstniejący już jakiś czas PDSL oraz Chmielarnia, która w ciągu miesiąca może zostać otwartapozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment