Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
Wyświetlenie odpowiedzi
Multitap czyli warszawska heca na 16 fujarek
Collapse
X
-
Z dalekiego Dolnego Śląska widzę, że już działa od jakiegoś czasu.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziZ dalekiego Dolnego Śląska widzę, że już działa od jakiegoś czasu.
Comment
-
-
Panowie - jak zwykle mówicie o dwóch różnych rzeczach.
Jacer o otwarciu w ogóle, a Fuliano o tym o czym pisał docent - czyli od kiedy będą już mieli wszystkie 16 nalewaków, a nie o samym fakcie otwarcia."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziApeluję do modów o większą kreatywność w nazewnictwie wydzielonych dywagacji. Za chwilę 3/4 takich wątków będzie się nazywać "takie tam". My się wysilamy, wczuwamy, spamujemy gdzie się da, a wy ciach i "takie tam".- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziProszę bardzo:
Ile nalewaków ma Chińczyk
Nawijka o multikijkach
Multitap czyli warszawska heca na 16 fajerek- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMultitap czyli warszawska heca na 16 fajerekfujarek
Poprawiliście mi z rana humor
Comment
-
Comment