Z utęsknieniem czekam na koszerne piwo od AleBrowaru i jakąś ich etykietową, żartobliwą wariację na temat rabinów, myślę że śmiechu będzie wtedy co niemiara. Aż nie mogę się doczekać. AleBrowarze kiedy możemy spodziewać się takiego piwa?
Bojkot AleBrowar - Satanizm nie przejdzie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziale odrzucają jako systemy nacisku społecznego czy co gorsza politycznego, tak jak to w różnym (na szczęście) natężeniu funkcjonuje w Polsce po '89
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cap-n-go Wyświetlenie odpowiedziZ utęsknieniem czekam na koszerne piwo od AleBrowaru i jakąś ich etykietową, żartobliwą wariację na temat rabinów, myślę że śmiechu będzie wtedy co niemiara. Aż nie mogę się doczekać. AleBrowarze kiedy możemy spodziewać się takiego piwa?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA co wspólnego ma rabin z piwem?Last edited by Gość; 2013-06-26, 11:11.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cap-n-go Wyświetlenie odpowiedziZ utęsknieniem czekam na koszerne piwo od AleBrowaru i jakąś ich etykietową, żartobliwą wariację na temat rabinów, myślę że śmiechu będzie wtedy co niemiara. Aż nie mogę się doczekać. AleBrowarze kiedy możemy spodziewać się takiego piwa?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ksy Wyświetlenie odpowiedziJeszcze na studiach ukuliśmy na potrzeby ćwiczeń podział na 3 grupy wierzących w kościele rzymsko-katolickim, z uwagi na lokalizację społeczno-kulturową zwanych ogólnie Chrześcijanami. I od najmniej licznej są to(skrótowo bardzo):
Gorący Chrześcijanie – ludzie żyjący według doktryny kościoła (podziwiam, lecz przyznaje że osobiście spotkałem tylko kilkanaście egzemplarzy – kazdy z nich jest moim osobistym bohaterem i anty-bohaterem zarazem)
Fanatyczni Chrześcijanie – czyli ci, którzy nienawidzą, i/lub wykorzystują przedmiot wiary do celów innych niż jej szerzenie chyba najgłośniejsza grupa, (mają nawet radio i telewizję) ;p.
„Ale” Chrześcijanie (określenie powstało przed AleBrowarem) – czyli „Jestem wierzący ale...” [tu w pisz dodatkowe warunki]. „Wierzący ale niepraktykujący” jest już tak głupie, że traktowane jako żart. Niemniej chodzi tu o tych którzy doktryny nie przyjmują choć nadal chcą być Chrześcijanami, bo fajnie jest być Chrzescijaninem?, a może po prostu ślub w białej sukni to jest „to”?(inny przykład – Jestem wierzący ale „gej jest o.k.”).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Granik Wyświetlenie odpowiedziI jeszcze każdego z imienia i nazwiska?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pythonpunk Wyświetlenie odpowiedzikatolickim terroryzmem nie nazywam bojkotu AB tylko nienawistną retorykę obrzucającą błotem cały świat zalany rzekomym lewackim, tranwestyckim i pedalskim złem. ten bojkot to po prostu kolejna okazja do sprzedawania tych średniowiecznych bzdur. każda okazja jest dobra do wylewania swoich problemów. dziękuje postoje.
Comment
-
-
Proponuję Alebrowarowi zmianę nazwy z Golden Monk na Dziesięć Mąk, tak się ten wątek radośnie czyta
A tym czasem borem lasem dyskusja zbyt zeszła w bock,
więc wybaczcie, ale zamykam i zmykam.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment