Plastik czy plastyk a może plasyk... plizzz....

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • K__J
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.04
    • 127

I jeszcze jedno: może Admin zrobiłby specjalny dział pt. korekty i dysputy nt. języka polskiego, bo te dywagacje (i wiele innych tego typu w różnych miejscach) z kolekcjonerstwem oraz z działami, w których się znajdują, nie mają wiele wspólnego.

Comment

• Cez
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.01
      • 1789

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika K__J
      I jeszcze jedno: może Admin zrobiłby specjalny dział pt. korekty i dysputy nt. języka polskiego, bo te dywagacje (i wiele innych tego typu w różnych miejscach) z kolekcjonerstwem oraz z działami, w których się znajdują, nie mają wiele wspólnego.
      Proszę bardzo, taki temat jest tu.
      Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
        heckler
        Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
        2023-09-13, 08:39
      • grodek
        Sprzedam zestaw do warzenia z zacieraniem
        grodek
        Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi:
        - garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł
        - drewniana warząchew (łyżka) 10 zł
        - śrutownik stołowy 200 zł
        - chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł
        - refraktometr 0-40°Brix'a...
        2024-03-10, 20:01
      • heckler
        Sedlnice, Sedlnice 217, Pivovar Olbrew
        heckler
        Pivovar Olbrew powstał w 2020 roku. Na jego potrzeby właściciel zakupił stary i zdewastowany dom w Sedlnicach, który pochodzi z XVII wieku.
        Dawniej w budynku mieściła się m.in poczta, szkoła, warsztat ślusarski. Ponieważ remont przeprowadzany jest systemem ,rodzinnym, to trwa on do
        ...
        2023-05-08, 17:09
      • AaLeX
        Frankfurter Brauhaus, Schultenbräu Export
        AaLeX
        Piwo robione dla sieci Aldi w Niemczech i tylko tam do kupienia. Alkohol 5,4%. Cena 0,55ct/puszka. W butelce nie występuje. Zresztą w sklepach Aldi w Niemczech brak piw w szklanych butelkach. Są tylko opakowania zwrotne typu plastik i aluminium. Ekstraktu brak. Skład: woda, słód, chmiel. Barwa...
        2025-03-12, 16:30
      • e-prezes
        Uszczelka/-i do butli 2 litra z zamknięciem patentowym
        e-prezes
        Została mi jedna szklana butla i czasem z niej korzystałem, choć plastik wydawał się do szybkich zakupów z kranu w drodze lepszy. Ale mam i uszczelka już od dawna nie "trzymała"... no i się rozpadła. Szukałem na aledrogo, ale tam nic. To dość niszowy towar. Ma ktoś jakieś namiary...
        2024-08-28, 11:27
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...