MR PEREZ SHOW 2013/2014

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wpadzio
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2011.06
    • 2654

Maciej, kawał dobrej roboty. Dziękuję.
    Walka z kolegą tyxckem trwała do samego końca. Wielkie dzięki

Ale... gdyby tak podsumować kto z nas trafił największą liczbę wyników według samego wytypowania zwycięzcy lub remisu to czołówka klasyfikacji wyglądałaby zupełnie inaczej (w nawiasach miejsce z normalnego rankingu):

1.Ahumba – 129 (11)
    Promil03 – 129 (16)
    3.Ziggylugosi – 128 (9)
    4.noiser – 126 (3)
    5.Jack75g – 125 (4)
    Gringo – 125 (7)
    7.tyxck – 122 (2)
    8.jacekwerner – 121 (14)...

I to oni byli typerami z najlepszym nosem. Gratuluję!
    Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
    Serviatus status brevis est
    3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• Pendragon
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2006.03
      • 13952

Czyli Ahumba wymyślił ten system na swoją zgubę

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• robox
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.11
        • 8188

Gratulacje dla zwyciezców oraz dla Ahumby za kilkuletnie profesjonalne prowadzenie typerów

Comment

• ziggylugosi
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2010.09
          • 221

Gratulacje dla zwycięzców i prowadzącego grę Mistrza Ceremonii Ahumby. Sobie i pozostałym graczom życzę, żeby MC Ahumba nie zrezygnował z prowadzenia typerów. A jeżeli, to niemożliwe, to żeby w zarządzaniu grą wytrwał jeszcze do zbliżających się MŚ w Brazylii. Byłoby to prawdziwie mistrzowskie pożegnanie z typerami na światowym poziomie
          "We're troops of tomorrow,
          We're hangin' round today.
          We're playin' tough music,
          'Cos it's hard times honey..."

Comment

• Ahumba
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🥛🥛🥛🥛
            • 2001.05
            • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ziggylugosi Wyświetlenie odpowiedzi
            Sobie i pozostałym graczom życzę, żeby MC Ahumba nie zrezygnował z prowadzenia typerów. A jeżeli, to niemożliwe, to żeby w zarządzaniu grą wytrwał jeszcze do zbliżających się MŚ w Brazylii. Byłoby to prawdziwie mistrzowskie pożegnanie z typerami na światowym poziomie
            Mistrzowskiego pożegnania nie będzie - 11 lipca, czyli 2 dni przed finałem na 3 tygodnie rozstaję się z kompem.
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• ziggylugosi
              • 2010.09
              • 221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi
              Mistrzowskiego pożegnania nie będzie - 11 lipca, czyli 2 dni przed finałem na 3 tygodnie rozstaję się z kompem.
              W takim razie dla MC Ahumby piosenka, podziękowanie za prowadzenie typerów:

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
              "We're troops of tomorrow,
              We're hangin' round today.
              We're playin' tough music,
              'Cos it's hard times honey..."

Comment

• Jack75g
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2009.02
                • 555

Wielkie dzięki dla prowadzącego ten ciekawy i emocjonujący dla mnie konkurs piłkarski.
                Gratulacje dla pierwszej trójki na podium.
                Zająłem 4 miejsce - najgorsze z możliwych, do podium zabrakło 0,2.

Na pocieszenie moja RESOVIA kończy sezon na I miejscu w III lidze i przystępuje do baraży o II ligę!
                Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.

Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...

Comment

• Ahumba
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.05
                  • 9056

Żeby nie było, że nie dokończyłem sprawy do końca. W przerwanym meczu Zagłębie - Widzew został przyznany walkower dla Widzewa, więc kolejność nie ulegnie najmniejszym zmianom.
                  Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• tyxck
                    • 2009.04
                    • 187

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedzi
                    Maciej, kawał dobrej roboty. Dziękuję.
                    Walka z kolegą tyxckem trwała do samego końca. Wielkie dzięki
                    Ja też dziękuję . Szkoda, że nasza liga nie była tak emocjonująca do samego końca.
                    Żółto-czerwona jest tylko nasza Korona!

K OR O N A K I E L C E

WOLNOŚĆ!!! Zaczyna się tam, gdzie kończy się strach !!!

Comment

• noiser
                      • 2010.08
                      • 101

Ode mnie też wielkie dzięki. Kawał roboty, podziwiam.

Comment

• Pendragon
                        🥛🥛🥛
                        • 2006.03
                        • 13952

Nie znalazł się żaden chętny do prowadzenia?
                        No to mam rozwiązanie.
                        Ponieważ dziś startuje Ekstraklasa, to jak zawsze kupiłem sobie Przegląd Sportowy ze Skarbem Kibica. Wertując sobie kartki znalazłem reklamę typera prowadzonego przez redakcję. Postanowiłem dołączyć. Przyjrzałem się chwilę stronie i zauważyłem, że można zakładać prywatne ligi. Pomyślałem zatem by utworzyć taką naszą, browar.bizową.
                        Aby się dostać należy założyć sobie konto na:
                        Sport. Największa strona sportowa w Polsce - oficjalny serwis Przeglądu Sportowego Onet. Najnowsze sportowe informacje, wyniki na żywo, tabele, statystyki, relacje live.

a po założeniu konta na podanej powyżej stronie w okienku "Dołącz do ligi" wpisać ten numer PIN: 90786a1b-c8de-4102-9011-4f40b3bb400c.
                        Potem ja muszę w swoim panelu administracyjnym zatwierdzić przyłączenie.
                        Będę tym administratorem, ale rola ograniczy się do przyjmowania chętnych. Punkty liczyć będzie system.
                        10 za poprawne wytypowanie wyniku, 5 za prawidłowe wskazanie zwycięzcy, -1 za odwrotne wskazanie wygranego. No jakoś tak.
                        Kto chętny niech dołącza. Czasu jest mało (pierwszy mecz już dziś o 18:00), a dodatkowo muszę zatwierdzić chętnych. Za chwilę wyjdę na godzinkę z domu, a potem będę co jakiś czas sprawdzać czy są zgłoszenia.

Dodatkowo punkty można zdobyć za wytypowanie tabeli końcowej.
                        Last edited by Pendragon; 2014-07-18, 12:21.

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Pendragon
                          🥛🥛🥛
                          • 2006.03
                          • 13952

A nazwa ligi to Piwna Liga Browar.biz

Comment

• jacekwerner
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼🍼
                            • 2004.05
                            • 2852

No to jestem - jako imam.
                            Ochotnicza Straż Piwna
                            BAZA = 7446

Comment

• Pendragon
                              🥛🥛🥛
                              • 2006.03
                              • 13952

Ano widzę. Okazuje się, że nie muszę zatwierdzać chętnych. Mogę za to wyrzucać
                              Na to przynajmniej wygląda.

Myślę, że trzeba będzie założyć osobny temat i wklejać tam jakieś podsumowania, czy cuś.
                              Ale to może już po 1 kolejce, gdy się zobaczy co i jak.
                              Tymczasem wychodzę. Dołączajcie.
                              Last edited by Pendragon; 2014-07-18, 12:51.

Comment

• kibi
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.07
                                • 1875

Dołączyłem, choć pierwotnie myślałem o czymś innym.

Otóż na konkurencyjnym/zaprzyjaźnionym (niepotrzebne skreślić) forum kapslarzy, od pewnego czasu kolektyw Zielone Kartki prowadzi zabawę pod nazwą "Zielona Liga Typerów"
                                Zasady są podobne do wszystkich typerów, punkty można dostać za wytypowanie zwycięzcy/remisu a trzykrotnie więcej za dokładne wytypowanie wyniku.
                                Oprócz tego ilość punktów zwiększa współczynnik taki jak w zakładach bukmacherskich, czyli trafne wytypowanie "fuksa" daje znacznie więcej punktów niż obstawienie i trafienie "pewniaka". Moim zdaniem to spore uatrakcyjnienie zwykłego typera.
                                W zakończonym sezonie grało około 30 osób, czyli podobna ilość jak na browar.biz, co w związku ze znacznie mniejszą ilością zarejestrowanych użytkowników jest niezłym wynikiem.
                                Mieliśmy zamiar zaproponować tą samą zabawę tutaj (nie tylko ja w poprzednim sezonie brałem udział w obydwu typerach), ale z różnych przyczyn tego nie zrobiliśmy, co nie wyklucza powrotu do tematu w terminie późniejszym.
                                Przyjrzyjmy się tymczasem zainteresowaniu ligą Pendiego - na razie jest nas trzech .
                                Last edited by kibi; 2014-07-18, 14:00.

Comment

Przetwarzanie...
                                X