Również jestem jako Promilek! Bardzo dobry pomysł Pendi. Może trzeba założyć nowy temat, tak, żeby trafić do jak największej ilości osób z bbiz?
MR PEREZ SHOW 2013/2014
Collapse
X
-
Żeby trafić do jak największej liczby, to trzeba by było założyć temat w innym dziale, takim który jest pokazywany na stronie głównej.
Zobaczymy jak to się to rozwinie. Zobaczymy ilu nas będzie po 3 kolejkach.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
I co, nikt więcej nie dołączy?
Related Topics
Collapse
-
Zeszły rok wypadł nam bezurlopowo dzięki różnym niefartownym wydarzeniom.
Tym razem nie odpuścimy sobie odpoczynku by zebrać siły na nowe wyzwania oraz podstawowe codzienne czynności w prowadzeniu Centrum Piwowarstwa / browar.bizu.
Przerwa urlopowa wypada nam między 14 a...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
-
-
Browar restauracyjny w centrum przyjemnego miasta Uppsala, zlokalizowany nad brzegiem rzeki Fyris z widokiem na zamek.
Niewielki lokal z przytulnym wnętrzem i muzyką awangardową.
Wewnątrz dwie sale, w tym główna z barem i druga oddzielona rozsuwanymi drzwiami.
Za barem znajduje...-
Channel: Szwecja
2024-08-07, 11:04 -
-
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Smakoszom piwa kilka słów o jagodziankach i ich dniu (za https://dzienjagodzianki.pl ).
Jagodzianki to symbol końca roku szkolnego i początku wakacji. Kwintesencja smaku beztroskiego lata i najsłodszych wspomnień. Najbardziej unikatowy polski deser na skalę światową! Dzień Jagodzianki...-
Channel: Kulinaria
2024-07-02, 09:08 -
-
Witam wszystkich.
Jeśli ktoś miałby czas i ochotę na spotkanie przy dobrym piwie, będę w Krakowie od 18 do 23 lipca.
Preferowane godziny: 10:00 - 19:00.-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment