Marcinie, jesteś tak samo zadłużony po uszy, jak każdy obywatel. Chcące jedynie twego najwyższego dobra państwo zrobi wszystko, żebyś regularnie to zadłużenie spłacał
Marcinie, jesteś tak samo zadłużony po uszy, jak każdy obywatel. Chcące jedynie twego najwyższego dobra państwo zrobi wszystko, żebyś regularnie to zadłużenie spłacał
Jeżeli spojrzymy przez pryzmat finansów państwa, masz całkowitą rację. Jednak wydaje mi się, że Zythum zakładając ten temat, miał na myśli kondycję finansową przeciętnego "Kowalskiego".
Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2013-08-28, 06:16.
Sieć marketów z napojami Hoffmann obejmuje ponad 450 punktów rozmieszczonych głównie w Nadrenii Północnej-Westfalii, Berlinie, Brandemburgii i Szlezwiku-Holsztynie.
Wybór w porównaniu z konkurencyjnymi sieciami duży i wykracza poza produkcję w w/w landów. Jest też zatem trochę ciekawszych...
Ipy sripy, stouty, kwasy, lagerki - polski kraft ma już naprawdę szeroką gamę wyrobów i z wszystkich tych gatunków próbowałem już wspaniałych polskich kraftowych przedstawicieli.
Z pszenicą mam jednak problem. O ile w witach to by się coś znalazło, nawet odliczając te z niestandardowymi...
Comment