Przy piwie o biedzie wPolsce

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • slavoy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2001.10
    • 5055

Marcinie, jesteś tak samo zadłużony po uszy, jak każdy obywatel. Chcące jedynie twego najwyższego dobra państwo zrobi wszystko, żebyś regularnie to zadłużenie spłacał
    Dick Laurent is dead.

Comment

• abernacka
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.12
      • 10862

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi
      Marcinie, jesteś tak samo zadłużony po uszy, jak każdy obywatel. Chcące jedynie twego najwyższego dobra państwo zrobi wszystko, żebyś regularnie to zadłużenie spłacał
      Jeżeli spojrzymy przez pryzmat finansów państwa, masz całkowitą rację. Jednak wydaje mi się, że Zythum zakładając ten temat, miał na myśli kondycję finansową przeciętnego "Kowalskiego".
      Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2013-08-28, 06:16.
      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• zgoda
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2005.05
        • 3516

Przez długi zaciągnięte przez państwo Kowalski będzie miał mniej pieniędzy, bo w podatkach państwo mu zabierze na obsługę długu.
        Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

Comment

• WojciechT
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2012.09
          • 2546

Już ma. Ile kosztuje rocznie obsługa zadłużenia? 43 mld zł, o ile dobrze pamiętam.

Comment

• dadek
            Major Piwnych Rewolucji
            🍺🍺
            • 2005.09
            • 4722

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
            Co prawda nie za bardzo wiem o czym piszesz, ale co mi tam
            Akcja radiowej Trójki pn. "Orzeł może". Wielki orzeł z czekolady był licytowany na cele dobroczynne.

Comment

Przetwarzanie...
            X