Zginął Krzysztof Mielewczyk
Collapse
X
-
Ponieważ ten artykuł nie dotyczy bezpośrednio piwa wyleci to do działu przy piwie.
Na drugi raz może kolega wojmat74 zapozna się przed założeniem tematu w prasówce z wymogami przynajmniej prawidłowo nada tytuł.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Related Topics
Collapse
-
Nie widziałem propozycji spotkania
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
-
Cześć, mam pytanie odnośnie butelek do piwa.
Obejrzałem ostatnio Kopyra i wspomniał w nim o cenie butelek.
Dla mnie jest to kosmos, tzn. cena.
Proszę mi wytłumaczyć, w jaki sposób zaopatrują się browary w butelki. Rozumiem, że składają zamówienie do huty i ta dostarcza...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Browar rzemieślniczy General, miał swój początek w miejscowości Ivanka, blisko miejscowego lotniska, gdzie w katastrofie lotniczej w 1919 zginął generał Rastislav Stefanik. Nazwa General, właśnie nawiązuje do niego. Jednak niedługo to trwało, ponieważ znaleziono nową lokalizację w Bratysławie....3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Zawsze mi się wydawały lokale w piwnicach przy rynku wydawały szemrane, więc ich nie odwiedzałem, ale skoro się otworzył multitap – to raz kozie śmierć. Miejscówka bardzo sympatyczna, 20 kranów, poza pomieszczeniem na zdjęciu są 2 dodatkowe sale. Jasno, czysto – ceny niestety kraftowo-wielkomiejskie....1 Photo
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment