Art zbiera żniwo tego co kiedyś stworzył. Dużo nowych twarzy szybko przybywa. Branża ma swoje 5 minut, piwa niszowe stają się rozpoznawalne jak choćby Atak Chmielu.
Polska jest dużym, dobrym rynkiem co widać po inflacji zagranicznych mikrusów, które pojawiają się w u nas.
A kopyr - jako że nie ma konkurencji w polskojęzycznym youtube - znajduje się wśród najczęściej oglądanych recenzentów piwnych na świecie ( koło miliona odsłon ).
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto
(...)
A kopyr - jako że nie ma konkurencji w polskojęzycznym youtube - znajduje się wśród najczęściej oglądanych recenzentów piwnych na świecie ( koło miliona odsłon ).
[hejt] Chyba nie bardzo "na świecie", skoro Kopyr anglojęzyczny ma 4 tys. wyświetleń od stycznia… [/hejt]
Nazwa to Związek Piwowarski Pegnitz. Historia tego górnofrankońskiego browaru sięga 1923 r. czyli okresu wielkiego kryzysu i galopującej inflacji. Wtedy to ośmiu piwowarów postanowiło zjednoczyć siły i tak zaskoczyło. Potem były różne koleje losu, aż w 2010 roku udziałowiec został tylko...
Z przyjemnością zawiadamiam, że w końcu ukazała się i zagościła na pólkach księgarskich moja nowa książka (napisana wspólnie ze Staszkiem Sławińskim), o dość długawym tytule:"Mała encyklopedia piwowarska Krakowa i Kazimierza w wieku XVI i pierwszej połowie wieku XVII. Studia...
Witam! Mam pytanie do doświadczonych w branży.Chcę otworzyć sklep z kraftami w mieście powyżej 50000.Znalazłem super lokal bardzo blisko rynku, niedaleko miejsce parkingowe, szerokie witryny, klima , wyremontowane itp.Niestety czynsz jest dość wysoki, 4000 zł.Dodam że w okolicy 120 km nie...
Browar Regent Beers&Winers Ltd. w mieście Maksi, dystrykt Shajapur
alk nie mniej niż 6% i nie więcej niż 8%
Pite z butelki więc bez opisy koloru i piany
Słodkawo gorzki smak, wykręcający, coś jak gotowana marchewka z groszkiem, za dużo nagazowane.
Po paru...
Comment