Oceny z ARTomatu - statystyka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • YouPeter
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.05
    • 2379

Ja mam średnią 3,81 i cały czas wzrasta. Ale to przede wszystkim za sprawa, że ostatnio kupuje tylko piwa, po których spodziewam się, że mogą być dobre. To już na szczęście nie te czasy gdzie reaktywacja Zagłoby z Okocimia powodowała wypieki na twarzy i szukanie tego piwa po sklepach. Teraz czeka 10 piw w skrzynce, których nie ma czasu kiedy ocenić , a każde zapowiada się dobrze (a gdzie jeszcze zagranica).

Piękne czasy dla lubiących próbować nowości są obecnie. Nie trzeba jeździć po całym mieście żeby znaleźć Palone, czy Koźlaka z Amberu, a i można sobie ponarzekać, że wszędzie tylko IPA na amerykańskich chmielach
    Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      XXIII Zlot Browar.biz - Koszęcin 2024.09.6-8
      e-prezes
      No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.

Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
      Czas: 6-8 wrzesień
      Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
      Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
      2024-07-03, 15:34
    • slawekkazek
      Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952
      slawekkazek
      Najwyższy czas by zapowiedzieć nową książkę pt. "Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952" - a w zasadzie dwie książki, bo całe opracowanie będzie składać się z dwóch tomów, które ukażą się odrębnie. Na początek... tom II, czyli katalog. Tom I (synteza)...
      2023-06-14, 18:48
    • YouPeter
      Oceny z ARTomatu 2014 - statystyka
      YouPeter
      Poniżej przedstawiam statystykę użytkowników z największa liczbą ocenionych piw przy użyciu ARTomatu.

W odróżnieniu od zeszłorocznego zestawienia w tym roku brane pod uwagę były osoby, które posiadają na swym koncie przynajmniej 30 ocenionych piw (poprzednio 50) i umieściły minimum...
      2014-12-30, 00:43
    • ART
      Thisted, Limfjords Baltic IPA
      ART
      ​ A tak sobie skopiowałem całkiem zacną formatkę od GaryFisher

To chyba dość świeży typ z tego browaru. Nie powiem, "bałtycka IPA" zamieszała w oczekiwaniach.
      Będzie srogo-mocne ale jasne z chmielowym pierdachnięciem? 22 ballingi?
      Nic z tego Ale...
      2023-01-04, 20:57
    • ART
      Fanø, Get Scrooged Hoppy Red Ale
      ART
      A tak sobie skopiowałem całkiem zacną formatkę od GaryFisher

Fanø, Get Scrooged (Hoppy Red Ale) [a.8%; e.?*Plato]

Kolor: czerwono-brązowy, jak nie przeleje się całości z mętem to jest bardzo klarowne i serwuje piękne refleksy [4,5]

Piana: biała, drobnaziarnista,...
      2022-12-25, 23:22
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...