Budujące, nie każdego stać byłoby na takie słowa. Nie spodziewałem się, że w tej zgęstniałej ostatnio atmosferze coś takiego się wydarzy.
Wracam
Collapse
X
-
Mam nadzieje, ze ten powrot nie bedzie sie objawial wylacznie linkami do Twoich nowych filmow na vlogu?5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieje, ze ten powrot nie bedzie sie objawial wylacznie linkami do Twoich nowych filmow na vlogu?
Dzięki wszystkim za powitanie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNa pewno będę starał się unikać gorących dyskusji, a przynajmniej zachować wstrzemięźliwość.Ostatnia zmiana dokonana przez Komar_Pafnucy; 2014-01-02, 13:31.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
No i wreszcie ktoś pokazał, że nie trzeba uparcie tkwić w naszym smutnym polskim bagnopiekiełku.
Gratuluję decyzji i szacunek za ten krok.
Comment
-
-
Fajnie!
Make beer not war!Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Bez hejtu nawet najtwardsi miękną- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziWitaj ponownie i przyłączam się do apelu aby na blogu czy tutaj pojawiały się także wpisy a nie tylko filmiki.
Comment
-
Comment