Miało nie być linków, ale ponieważ to się ściśle wiąże z tym wątkiem, więc pozwolę sobie na wrzucenie linku do degustacji 10-letniego porteru, który trafił do mnie za sprawą browar.biz. Jest tam też trochę wyjaśnień dlaczego wróciłem.
Wracam
Collapse
X
-
-
Z filmem trudno się gada.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Odpowiadam na komentarze i na blogu i w tym wątku, więc tu nie widzę przeszkód w komunikacji. Film jest bardziej dla moich widzów, którzy mogą być zaskoczeni taką woltą z mojej strony, niż dla forumowiczów, ale ponieważ publicznie w nim przepraszam, to pomyślałem, że tak może łatwiej dotrzeć do zainteresowanych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krtex Wyświetlenie odpowiedziCzy w takim razie możemy spodziewać się obniżki cen Twoich piw po Wielkanocy?
Comment
-
-
Bardzo dobra wiadomość, chyba zacznę tu częściej zaglądać. Nie ukrywam że to Tomek zaraził mnie piwem na maxa w poniedziałek moja pierwsza warka dry stouta - uwaga - z zestawu z Waszego sklepu! myślę że to dobry prognostyk pozdrawiam wszystkim birofilów i witam serdecznie!
Comment
-
-
Jak odchodziłeś z bbizu Tomku to rozmawiałem o tym, jeśli dobrze pamiętam, z Bombą. I stwierdził on coś w stylu: "Nie pierwszy raz Kopyr gniewa się na browar.biz. Odchodził już i wracał. Znów wróci." Dobrze, że się o nic nie zakładałemLubię placki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziLizusy
Comment
-
-
Czyli na browar.bizie są nie tylko hejterzy ale też i lizusy.
Czyli jeszcze trzeba dodać szarą masę po środku i zrobi się normalny rozkład, jak w każdej społeczności...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziCzyli na browar.bizie są nie tylko hejterzy ale też i lizusy.
Czyli jeszcze trzeba dodać szarą masę po środku i zrobi się normalny rozkład, jak w każdej społeczności...Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziRaczej podwyżki. Straciliśmy już palmę pierwszeństwa pod tym względem, a to niedobrze.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment