Ja proszę o opcję: Śląski gra u siebie, ale pod naciskiem kibiców oddaje mecz walkowerem - powód kibice wolą FDP.
Podczas WWP i FDP nie będzie meczu na Stadionie Miejskim
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziJa proszę o opcję: Śląski gra u siebie, ale pod naciskiem kibiców oddaje mecz walkowerem - powód kibice wolą FDP.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziJak będzie Piast za 3 zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziW sklepie to wiadomo, ale lane też?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
No i rzutem na taśmę Śląsk Wrocław awansował na 12 pozycję i tym samym mecz z Widzewem u siebie (Zythum już się cieszy) wypada akurat na termin Festiwalu...Last edited by Pendragon; 2014-04-12, 19:04.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W dobrym miejscu... Pendragon jeżeli myślisz, że TV która płaci 150 mln czy wicej będzie się martwić o Festiwal to...? Na Oporowskiej? Bardzo chętnie ale kto tam wyda zgodę?
Moim zdaniem problem pojawił się poważny. Mam nadzieję, że będzie rozwiązany."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
No ale co? 3 miesiące temu nie było problemu, a teraz nagle się pojawił? Przecież to było do przewidzenia od dawna. Tylko kiepskiej gry Śląska do samego końca zawdzięczamy, że sprawa powróciła w ostatniej chwili.
W poniedziałki przecież normalnie grają co tydzień. Skoro mamy tytuł jaki mamy, tzn. że ta kwestia została już ustalona z ekstraklasą, że w takim przypadku mecz będzie w poniedziałek. Albo w innym terminie.Last edited by Pendragon; 2014-04-12, 21:51.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Teoretycznie masz rację. Ale praktycznie TV ani liga nie będzie się liczyla z żadnym Festiwalem. Mówisz o pon ale mecze w tej rundzie będą tylko środa - sobota i nie wiadomo czy dla dla tego meczu zgodżą się na przełożenie na środę gdy zaplanowany jest na sobotę. To raczej problem Festu a nie meczu. A wynikł podejrzewam dlatego, że operator stadionu nie brał pod uwagę tego, że Śląsk może grać o spadek."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziŚląsk może grać o spadek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziA wynikł podejrzewam dlatego, że operator stadionu nie brał pod uwagę tego, że Śląsk może grać o spadek.
Nie ma też mowy o żadnym specjalnym przekładaniu, bo przecież nie było wiadomo kto z kim gra, więc dopiero teraz w ciągu kilku dni będą ustalać jaki o mecz jakiego dnia i o której godzinie się odbędzie.Last edited by Pendragon; 2014-04-13, 10:34.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziMówisz o pon ale mecze w tej rundzie będą tylko środa - sobota i nie wiadomo czy dla dla tego meczu zgodżą się na przełożenie na środę gdy zaplanowany jest na sobotę.
Póki co to wiadomo, że tylko 2 ostatnie kolejki mają ustalony terminarz (tylko dzień, godziny jeszcze nie ma). Grupa spadkowa gra we wtorek 27 maja i sobotę 31 maja. Grupa mistrzowska gra w środę 28 maja i niedzielę 1 czerwca.
Comment
-
Comment