Niesamowite, jesteśmy potęgą. 4 złote medale. Zdrowie Zbycha i Kamila wznoszę Śmietanką Toruńską
Przy piwie o Igrzyskach w Soczi.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Demigod Wyświetlenie odpowiedziPrzepraszam, bardzo przepraszam miałem napisać trzecie i czwarte
Comment
-
-
No to dziś obyło się bez dominacji Stocha, ale Fortuna odczarowany skutecznie
Dla mnie cichym bohaterem był Noriaki Kasai - srebrny medal zdobywa gość w moim wieku, 20 lat po swoim srebrnym medalu olimpijskim w drużynie - szacun
No a w poniedziałek, ma jeszcze szanse na drużynowe złoto...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
kamil dobrze skakał przy łiskaczu. Dwa złota,nieźle.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Przed takimi sportowcami jak Kasai, mógłbym złożyć pokłon do samej ziemi. Niesamowity sportowiec.
Drugą stroną medalu są Austriacy, to ich wielka porażka skoków. Na 6 medali, nie mają żadnego, w drużynówce przy takiej formie nie wróżę im podium.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziZdrowie Kamila - najodpowiedniejsza będzie DIPA albo Doppelbock , a wszystkich złotych medalistów - Quadruplembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPowiem szczerze, że sam nie wiem, czy bardziej nie chciałem złota Kasaiego. Za całokształt. Ale oczywiście brawo Stoch - bałem się, że oglądaniem zepsuję wynik i prawie zepsułem. Wszystkie poprzednie medale widziałem z odtworzenia.
No ale w sporcie nigdy nie ma tak, że coś się komuś należy, o czym ostatnio boleśnie dla siebie przekonali się holenderscy panczeniści i z tą kwestią poradzili sobie w brzydszy sposób niż Noriaki i Adam (razem i z osobna)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzio czym ostatnio boleśnie dla siebie przekonali się holenderscy panczeniści i z tą kwestią poradzili sobie w brzydszy sposób5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
Comment