Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o globalnym ociepleniu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ppns Wyświetlenie odpowiedziSą na naszym forum korwiniści, zachwyceni wynurzeniami dresiarza w muszce.
Tutaj solidna wiedza o globalnym ociepleniu :
http://naukaoklimacie.pl/aktualnosci...da-siedziec-52
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ppns Wyświetlenie odpowiedziSą na naszym forum korwiniści, zachwyceni wynurzeniami dresiarza w muszce.
Tutaj solidna wiedza o globalnym ociepleniu :
http://naukaoklimacie.pl/aktualnosci...da-siedziec-52Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Spoko, niech nierentowne padną. Kwestia jest taka, że nie będzie się opłacało spalać nawet importowanego. Ale gazik od Ruskich będzie płynął. Inwestorzy przeuroczych i przeniewydajnych farm wiatrowych też swoje zarobią. I świat będzie taki tęczowyDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tristan_tzara Wyświetlenie odpowiedziElektrownie atomowe stawiać, będzie czysto i rentownie
Comment
-
-
Słyszałem o tych wałkach z wiatrakami. Jak zwykle cebula wychodzi z polaczków. Ogólnie tak średnio jestem za wiatrakami a jeśli już to całe pola a nie tak pojedyncze na wsiach gdzieś. Wydzielić teren, wsadzić 100 wiatraków i już. Lubię ogniwa fotowoltaniczne ale to też przyszłość choć wydajność rośnie coraz bardziej. Obecnie jednak jako główne źródło energii uważam elektrownie atomowe. Nie syfi, jest mega wydajne. I jak już sobie będziemy mieli dużo taniej energii to można eksperymentować powoli z OZE.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziNooo, jak Was już Korwin boli nawet w temacie tzw. ocieplenia klimatu
Zresztą ja na przykład mam z Korwinem wiele wspólnego. Mieszkaliśmy na tym samym podwórku na Mokotowie, a na studiach byłem na nartach z Wojterą.
A jeśli chodzi o globalne ocieplenie, to spiekłem sobie dzisiaj plecy nad Jeziorkiem Czerniakowskim, patrząc na kominy Elektrowni Siekierki.
Comment
-
-
A wystarczało nie patrzać na kominy?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tristan_tzara Wyświetlenie odpowiedziObecnie jednak jako główne źródło energii uważam elektrownie atomowe. Nie syfi, jest mega wydajne."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tristan_tzara Wyświetlenie odpowiedziA czerwony las w Czarnobylu pięknie rośnie i zwierzęta wróciły.
Comment
-
Comment