Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Typer Ekstraklasy - Piwna Liga browar.biz
Collapse
X
-
Nie mam pojęcia jak to się stało. Swego czasu wywalałem tych, którzy od dawna nie brali udziału w zabawie. Ale to było jakoś w marcu. Potem już nic z tym nie robiłem, czego efektem są kolejne widoczne "braki". Zresztą lidera bym przecież nie usunął. Wyślij ponowną prośbę o dołączenie do ligi. Punkty powinny być zachowane.Last edited by Pendragon; 2015-04-29, 15:54.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie mam pojęcia jak to się stało. Swego czasu wywalałem tych, którzy od dawna nie brali udziału w zabawie. Ale to było jakoś w marcu. Potem już nic z tym nie robiłem, czego efektem są kolejne widoczne "braki". Zresztą lidera bym przecież nie usunął. Wyślij ponowną prośbę o dołączenie do ligi. Punkty powinny być zachowane.
Comment
-
-
Jesteś z powrotem. Punkty zachowane.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Coś system zawodzi. Już jesteś z powrotem. Mamy też nowego gracza.
Comment
-
-
Pragnę zauważyć, że następna kolejka już jutro i pojutrze. Póki co nie ma jeszcze wyników, więc obstawiać nie można. Trzymajcie zatem rękę na pulsie.
Comment
-
-
Od dzisiaj do niedzieli ostatnie 2 kolejki i kończymy typera.
Comment
-
-
Zabawa zakończona. Zwyciężył tyxck, zdobywając 1181 punktów. Gratuluję!
Dziękuje za wspólną zabawę. Piszcie, czy jesteście zainteresowani typowaniem następnego sezonu? To już za 5 tygodni.
Końcowa klasyfikacja:
01. tyxck 1181
02. Bayern71 1103
03. metalsrem 946
04. mollema 934
05. Promilek 931
06. yaro74 896
07. wp4u 794
08. leona 777
09. elpako 766
10. Kibi 752
11. pendi 736
12. concerto 724
13. imam 715
14. Piecia 216
15. mateuszLdz 160
16. mokasyn94 20
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZabawa zakończona. Zwyciężył tyxck, zdobywając 1181 punktów. Gratuluję!
Dziękuje za wspólną zabawę. Piszcie, czy jesteście zainteresowani typowaniem następnego sezonu? To już za 5 tygodni.
Końcowa klasyfikacja:
01. tyxck 1181
02. Bayern71 1103
03. metalsrem 946
04. mollema 934
05. Promilek 931
06. yaro74 896
07. wp4u 794
08. leona 777
09. elpako 766
10. Kibi 752
11. pendi 736
12. concerto 724
13. imam 715
14. Piecia 216
15. mateuszLdz 160
16. mokasyn94 20
Comment
-
-
Comment
-
Comment