Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Najbardziej ....... "wesołe " wypowiedzi na forum .
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTo używaj batona "cytuj" aby było wiadomo do czyjej odpowiedzi się odnosisz.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzidzizas, jakie marudy. Wtryniłeś się z odpowiedzią ułamek sekundy przede mną. Czytaj kontekst całego zdania.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPrzeczytałem trzeci raz i dalej uważam, że to ty marudzisz. Wąchanie butelki nic nie da.Last edited by ART; 2014-07-30, 12:57.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Zapraszam okolice Lędzin, taki charakterystyczny punkt krajobrazu, górka i na niej kościółek, widoczne z daleka. Wyjeżdżasz autem na sama górkę, stawiasz samochód, tak z 200m obok widać kapliczkę, skieruj tam swe kroki polna drogą poniżej parę hektarów konopi. W gorący dzień, same takie teraz, ooooo jaki aromat, jakbyś wylał kilkadziesiąt hektolitrów piwa z zielonych butelek. W powiecie bieruńsko-lędzińskim sporo rolników zaczęło uprawiać konopie przemysłową, podpisali umowy z jakaś firmą, więc zbyt zapewniony i dopłaty do upraw niczego sobie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziWy tu gadu gadu, a nam widać umknęło, że Jacer popełnił swój chyba najbardziej objętościowy i merytoryczny zarazem wpis (#33) na forum! Gratki!
Comment
-
-
Tak, żeby dokończyć odpowiedź. Jeden bloger podpiera się drugim blogerem. Wiadomo autorytet, autorytetem. Kopyr, udowadniałeś kiedyś że w naszym pięknym kraju nie dolewano nigdy i nie dolewa się wody do piwa w kuflach. Udowadniałeś parę innych tego typu tez. Wspomnę także o paru żelaznych zasadach dotyczących piwa. Powiedz jak to się nimi kierowałeś jak zmieniłeś "miejsce siedzenia"? Wypadałoby mieć trochę wiedzy? Tak, wypadałoby i trochę przyzwoitości bo o odrobinie samokrytycyzmu szkoda gadać.
Comment
-
-
Oj nie sadzę, żeby Bralczyk, czy Miodek cieszyli się ze słowotwórstwa typu łomżing, lejzing itp.
A i z pijalności też chyba nie - bo jest sprzeczna z utartym znaczeniem słowa pijalne...
Mi w każdym razie się nie podobają...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ty się podpierasz na wypowiedzi drugiego blogera. Autorytet, autorytetem się podpiera i wyrwanym opisem wydzieliny skunksa. Skład tej wydzieliny dawno przytoczyłem w pewnej dyskusji z jacerem.
Kopyr, Ty już dawno temu udowadniałeś że w naszym pięknym kraju nigdy nie dolewano i nie dolewa się wody do piwa w kuflach czy też beczkach. Parę innych tego typu tez także udowadniałeś. Należy także wspomnieć o głoszonych przez Ciebie nie podważalnych zasadach dotyczących warzenia,leżakowania, jakości piwa oraz jego opakowań. Jak zmieniłeś "miejsce siedzenia" zapewne zawsze się do tego stosowałeś. Należy mieć trochę wiedzy? Tak należy. Jak i trochę przyzwoitości i samokrytycyzmu o autoironii nie wspominając. Staram nawet tą odrobinę wiedzy jaka mam podpierać także doświadczeniem , aby nie powtarzać bezmyślnie cudzych błędnych twierdzeń.
Comment
-
-
Z racji miejsca gdzie od kilku lat mieszkam, mam okazje spotykac sie z prawdziwym "zapachem" jaki wydzielaja skunksy.
Moze i piwny skunks jest jedna ze skladowych tego smrodu ale chyba jedna z najbardziej lagodnych, bo gdyby piwo walilo prawdziwym skunksem, nikt by go nie dal rady wypic.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gobong Wyświetlenie odpowiedziTak, żeby dokończyć odpowiedź. Jeden bloger podpiera się drugim blogerem. Wiadomo autorytet, autorytetem. Kopyr, udowadniałeś kiedyś że w naszym pięknym kraju nie dolewano nigdy i nie dolewa się wody do piwa w kuflach. Udowadniałeś parę innych tego typu tez. Wspomnę także o paru żelaznych zasadach dotyczących piwa. Powiedz jak to się nimi kierowałeś jak zmieniłeś "miejsce siedzenia"? Wypadałoby mieć trochę wiedzy? Tak, wypadałoby i trochę przyzwoitości bo o odrobinie samokrytycyzmu szkoda gadać.
Nie twierdziłem, że do kufli się nie dolewa wody. Twierdziłem, że do beczek nie opłaca się dolewać wody.
Jak napiszesz jakie to "żelazne zasady" zmieniłem wraz z miejscem siedzenia, to będę mógł się odnieść. Choć widzę, że już tak ciśnienie Ci podniosłem swoim postem, że dwa razy to samo wysyłasz, więc może dla Twoich skołatanych nerwów lepiej zakończmy tę dyskusję.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziMi w każdym razie się nie podobają...
Rzeczywiście, trochę lejsing się robi w wątku. Ale nie jest jeszcze najgorzej. FCJP ciągle żywe!
Comment
-
Comment