może niech kolega zacznie kisiel oceniać ? może się tam sprawdzi...
Wideorecenzje piw
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Anfoman Wyświetlenie odpowiedziA teraz na poważnie.
Za wszystkie uwagi dziękuję, wezmę je pod rozwagę przy nagrywaniu nowych recenzji.
Może obecne nie są idealne, ale uczę się, a wasze uwagi pomogą mi w doskonaleniu warsztatu
Dziękuję
Comment
-
-
Twoja twórczość przypomina mi to recenzje klocucha12.
Comment
-
-
Anfoman mam tylko jedno pytanie, w jaki sposób oceniasz pienistość piwa? I od kiedy to degustator ocenia piwo po wypiciu 0,5l na raz? Gdyby tak się działo na konkursach, to po kilku próbkach w panelu degustacyjnym trzeba by było wymienić degustatorówZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
No ale żeby Cię tak nie dołować, że wszystko jest złe i do bani - fajny masz kapelusikZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziAnfoman mam tylko jedno pytanie, w jaki sposób oceniasz pienistość piwa? I od kiedy to degustator ocenia piwo po wypiciu 0,5l na raz? Gdyby tak się działo na konkursach, to po kilku próbkach w panelu degustacyjnym trzeba by było wymienić degustatorówMniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment