Zgodnie z obietnicą złożoną na XIII Wielkim Zlocie Browar.bizu zakładam temat jak wyżej
A co w temacie? Wszystko co związane z seksem.
Rozmowy napaleńców i napalonych, zdradzamy techniki współżycia, uczymy mniej doświadczonych jak zaliczać kolejne zdobycze.
Podpowiadamy jak zachęcić dziewczynę do seksu, np. "klękaj locho, będziesz kryta".
Dziewczyny uczą jak zrobić, żeby wyskoczyły z majtek. Itp, itd.
Jak wiadomo ja będę miał następny seks w lutym 2015 (chyba, że dokonam samogwałtu pod niedzielnym prysznicem).
Piszcie jak to jest u was. Może jakiś minisexzlot?
Ja do dzisiaj (i chyba do końca życia) będę żył z dwoma dylematami:
1. Dlaczego nie wybrała mnie?
2. Kto z naszej piątki nie załapałby się na seks grupowy?
Kto zna odpowiedź??
Honorowym Prezesem (nomen omen) tego tematu mianuję oczywiście szanownego kolegę silviana.
PS. Iron i VanPurRz, przypominam Wam, że w języku polskim jest wiele ciekawych określeń na ci.. i ch...
Liczę na Waszą powściągliwość w tej kwestii.
A co w temacie? Wszystko co związane z seksem.
Rozmowy napaleńców i napalonych, zdradzamy techniki współżycia, uczymy mniej doświadczonych jak zaliczać kolejne zdobycze.
Podpowiadamy jak zachęcić dziewczynę do seksu, np. "klękaj locho, będziesz kryta".
Dziewczyny uczą jak zrobić, żeby wyskoczyły z majtek. Itp, itd.
Jak wiadomo ja będę miał następny seks w lutym 2015 (chyba, że dokonam samogwałtu pod niedzielnym prysznicem).
Piszcie jak to jest u was. Może jakiś minisexzlot?
Ja do dzisiaj (i chyba do końca życia) będę żył z dwoma dylematami:
1. Dlaczego nie wybrała mnie?
2. Kto z naszej piątki nie załapałby się na seks grupowy?
Kto zna odpowiedź??
Honorowym Prezesem (nomen omen) tego tematu mianuję oczywiście szanownego kolegę silviana.
PS. Iron i VanPurRz, przypominam Wam, że w języku polskim jest wiele ciekawych określeń na ci.. i ch...
Liczę na Waszą powściągliwość w tej kwestii.
Comment