Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o seksie
Collapse
X
-
Pewien koń spod Nowej Iwicznej
Problemy miewał ortograficzne
W miejsce rześkiego rżenia
Myk miał do chędorzenia
Czym gorszył ciało pedagogiczneRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziOj jak dobrze, że na Zlot nie dojechałeś, bo byś wkurzał tak jak teraz. Nie "lochy" tylko "locha" - taka suka od knura
A emeryci w ogóle jeszcze sex mogą uprawiać?
Knur czyli taki pies od świni.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPo co gadać? Wrzucajcie tu po prostu filmiki.
Bo ja, to wolę, jak się ruszabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tristan_tzara Wyświetlenie odpowiedziTen temat może byłby ok, ale forma jego podania i wypowiedzi jest max wiesniacka i seksistowska.Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
przeciesz widać gołym łokiem,że w temacie same buractwo i wieśniactwo się wypowiada
i w dodatku alfabeciZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Noooo..., nie wszyscy, przeca Tristan i Izolda (czy jakoś tak... ) to para subtelna jest... Szkoda, że na zlot nie przyjechali .
A seks, buraki i pszenica się świetnie łączą - nie raz widziałem, jak buraki piły pszenicę i gadały o seksie, np. w miniony weekend .
Żą, załóż podwątek "Przy seksie o ortografii" .
Comment
-
-
Tristan i Izolda (czy jakoś tak)? Wolne żarty... Nie próbujcie nikogo nabrać!
W tym wątku to przecież zwykli Wtryskian i Pizolda (czy jakoś tak)Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Ta jest.Popiersie będzie dobre na tego Wtryskiana czy Wytryskiana.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziTa jest.Popiersie będzie dobre na tego Wtryskiana czy Wytryskiana.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tristan_tzara Wyświetlenie odpowiedziTen temat może byłby ok, ale forma jego podania i wypowiedzi jest max wiesniacka i seksistowska.
Comment
-
-
A co robicie, żeby konar zapłonął?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment