Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Jaja sobie robicie z poważnego tematu a ja nawet nie wiem co to za piwo było.
No przecież miałeś to w dupie
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Już się wystraszyłem,że czegoś innego ci brakowało.........w dupie.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner
Tak jak na Zlocie - wrzucamy do ogniska
Niezapłoniętego nie wrzucisz ponieważ się łamie
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
W sumie moje pierwsze piwo z tego poddublińskiego mikrobrowaru. Zaczeli produkcję niedawno i tylko w kegach. Chyba jeszcze oficjalnie nie sprzedają własnych marek w butelkach a tutaj tajemnicza grupa piwowarów kryjąca się pod nazwą Kerry Brewing uwarzyła u nich już piwo butelkowe. Kontra milczy...
Ludu...od mojej rejestracji będę dzielił się z wami moimi odczuciami ze spotkań oko w oko z piwkiem.Dzisiaj był Hanraś.Po magicznej cenie 2.29 nie spodziewałem sie kokosów,ale.....nie było tragicznie!Jak dla mnie to pianka za szybko schodzi.Kolor jest ładny, a smak zaspokajający.Gustuję...
Comment