Przy piwie o mamusi z fujarką

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • domaluj
    Porucznik Browarny Tester
    • 2012.04
    • 303

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
    Poczytaj trochę o rozwoju dzieci - do normalnego rozwoju i identyfikacji płciowej potrzeba rodziców obojga płci. Nawet jeżeli dziecko wychowywane przez homo jakimś cudem nie zostanie homo to z pewnością będzie miało zaburzone możliwości normalnych relacji z drugą płcią.
    Pomyśl trochę co napisałeś. Myślisz, że da się kogoś wychować na geja? To zabawne. A da się kogoś wychować tak, żeby lubił/nie lubił koloru np. różowego.
    To skąd w Twoim świecie wziął się pragej, ktoś go dla zabawy tak wychował?

Comment

• tristan_tzara
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2007.12
      • 1038

Dziwne że większość osób lgbt pochodzi z pełnych rodzin hetero. Coś ta hipoteza ma gliniane nogi
      A co do rzeczy ważnych. Nie każdy interesuje się gospodarką, dla niektórych najważniejsze są tematy społeczne. Nie wiem w ogóle na jakiej podstawie następuje takie wartościowanie. Szczególnie że u tych mega zainteresowanych gospodarką, występuje ogromny deficyt wiedzy z tematów społecznych. Więc może niech się nie wypowiadają na tematy o których nie mają pojęcia?

Comment

• chemmobile
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2009.03
        • 2168

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tristan_tzara Wyświetlenie odpowiedzi
        Dziwne że większość osób lgbt pochodzi z pełnych rodzin hetero.
        Nie większość, a wszyscy. Dopóki lgbt-owcy nie opanują metod dzieworództwa lub rozmnażania przez pączkowanie, dopóty będą owocem rodzin heteroseksualnych. Nawet in vitro jest heteroseksualne.
        Przeciwnikom/adwersarzom Jakubiaka proponuję założyć kartotekę, w której będą zbierali na niego "haki" w postaci kompromitujących zdjęć, wypowiedzi, nagrań. Poczekać, aż zbierze się trochę tego materiału i opublikować. Bo na razie te ataki są tak śmieszne, że raczej przysparzają mu popularności niż odwrotnie.
        Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
        Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

Comment

• tristan_tzara
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2007.12
          • 1038

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi
          Nie większość, a wszyscy. Dopóki lgbt-owcy nie opanują metod dzieworództwa lub rozmnażania przez pączkowanie, dopóty będą owocem rodzin heteroseksualnych. Nawet in vitro jest heteroseksualne.
          Przecież my tutaj mówimy o wychowaniu a nie rodzicach biologicznych. Zresztą w teorii dałoby się zaplodnić komórkę kobiety, materiałem jej partnerki. Zasada trochę jak z klonowaniem.
          A co do dalszej części. Jeśli ktoś zaczyna mówić publicznie głupoty, które nie są związane z jego dziedziną, to prawdopodobnie chce startować do polityki
          Last edited by tristan_tzara; 2014-09-22, 07:36.

Comment

• fidoangel
            Major Piwnych Rewolucji
            🥛🥛🥛
            • 2005.07
            • 3489

A po co karmicie trolla?
            "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
            Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
            Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• tristan_tzara
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2007.12
              • 1038

Ok, to nie pisze z chemmobile. Nie mam dobrego troll radaru więc dzięki za radę
              Last edited by tristan_tzara; 2014-09-22, 07:42.

Comment

• Qruq
                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                • 2008.10
                • 138

Żą ładnie podsumował....
                Pijme pivo dokud žijem, po smrti se nenapijem!

бухло победит зло!

Comment

• fidoangel
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🥛🥛🥛
                  • 2005.07
                  • 3489

Taaak, tylko niech sobie wyobrazi, że giną, razem z żoną w wypadku a jego dzieci, wszystkie razem aby nie rozbijać reszty związku emocjonalnego, adaptuje para zatwardziałych pedałów. Nie jakieś tam hipotetyczne, biedne, samotne, porzucone niemowlę ale te konkretnie dzieciaczki. Pedały oczywiście są najlepszymi rodzicami do adopcji bo spełniają wszystkie warunki duuużo lepiej od innych, maja duży dom, są po kursach rodzicielskich, żyją już dwa lata wspólnie i takie tam...
                  "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
                  Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
                  Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23965

Wybaczcie, ale w BrowarBizie nie ma specjalnie miejsca na tego typu dyskusje.
                    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                    X