A najlepiej, niech połowa narodu (o ile nie większość) zdewastuje swoje Skody i Volkswageny - wszak produkowali dla III rzeszy. A VW to już wybitnie powinien być bojkotowany - wszak garbus służył propagandzie pana Adolfa H
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Tak jest!
Produkowali m.in. silniki oraz motocykle dla Wehrmachtu, niech mają za swoje!
A beemkę lepiej podpal, bo roztrzaskując, możesz zrobić komuś krzywdę...
Nawet nie musisz kupować, podpal po prostu beemkę irona...
- Nie przeszkadza mi reprezentacja osób homoseksualnych i transpłciowych w Sejmie. Widzę tam przyjemną twarz posła Biedronia, i tak wyobrażam sobie homoseksualistów - mówi w wywiadzie dla ?Wprost? Marek Jakubiak, producent piwa Ciechan. - Nie jestem homofobem - dodaje.
Złóż zamówienie na kwotę powyżej 200 pln a koszt wysyłki kurierem DPD na teranie Polski zostanie obniżony o 15,99. Koszt dostawy przy przedpłacie przelewem wyniesie zatem okrągłe 0!
Zamówienia powyżej 200 PLN z opcją dostawy do Wrocławia...
jeśli ktoś zakupił akcje Browaru Jastrzębie podczas akcji crowdfundingowej, a nie posiada rachunku maklerskiego lub chce się ich po prostu pozbyć, to jestem skłonny je odkupić, proszę o kontakt.
Najpierw trend był taki, że portery poniżej 20% ekstr. to prawie obciach, teraz z robi się podobnie.
Nie wiem czemu, bo to piwo ma być jednak pijalne, a ten ekstrakt wpływa na cenę...
Comment