Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowa akcja: Pijmy ciechana!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jak Edi wyskoczy z takim hasłem to się będziecie Mętnym katować bo dobrze mówi?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedziBez żadnej akcji lubię Ciechana mocnego ,popieram pana Jakubiaka w pełni w sprawie wypowiedzi o adopcji dzieci
Comment
-
-
A nie sądzicie , że tego typu akcje zrównują nas mentalnie z metrogostkami, którzy ogłosili bojkot Ciechana?
Żeby nie było przy tym wątpliwości - stanowisko p. Jakubiaka popieram, choć narodowcem nie jestem. A niektóre piwa BRJ pijam, gdyż zwyczajnie mi smakują... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziJak Edi wyskoczy z takim hasłem to się będziecie Mętnym katować bo dobrze mówi?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziTakie akcje to głupoty.
Piwo się pije i kupuje tylko wtedy gdy jest smaczne i dobre. Kupuję część produktów BRJ bo mi smakują, części nie kupuję bo mi nie smakują.
U mnie więc nic się nie zmieni, nie będę produktów BRJ kupować ani mniej, ani więcej
Bojkotować mogę, gdy ktoś mi udowodni, że wydawane przeze mnie pieniądze idą na jaką nielegalną czy inną paskudną działalność. I nikt mnie nie przekona, że kupując produkty BRJ finansuje poglądy ich szefa. Raczej pensje jego pracowników.Last edited by Czapayew; 2014-09-23, 20:34."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Najśmieszniejsze jest to ze pan Jakubiak zasłynął z chamowatego wpisu z którego się zresztą dość szybko wycofał, poglądy jakie ma takie ma jego prawo.
Jednak pachnie mi to wszytko dość kiepskim "chwytem marketingowym" w całej tej historii mam większa sympatie do pana Michalczewskiego.
Tylko co ma wszytko wspólnego z piwem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojmat74 Wyświetlenie odpowiedzina srejsie jest, ale odwrotna - chyba, bo nie korzystam ze srejsaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Myślę że pan Jakubiak powinien wprowadzić do portfolio jakieś piwo jabłkowe albo cydr to byłoby bardzo na czasie i patriotycznie.
A sam bojkot głupota. Lubię czasem wypić Toporka albo Kokosowe i dopóki szef BRJ nie zabija ludzi i do tego nie nawołuje nie będę się kierował przy wyborze piwa poglądami szefa browaru.Last edited by Jimmy_jb; 2014-09-23, 22:21.Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rivendel Wyświetlenie odpowiedziPiwo z Tenczynka bezwzględnie musi mieć nazwę Tęczowe!
(że odgrzeję stary żart z czasu gdy browar ów został zakupiony)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zybex Wyświetlenie odpowiedziJa bojkotuję.
Kwestia smaku - nie lubię chamstwa i głupoty.
Comment
-
Comment