Witam Mam tylko jedno pytanko czy brackie lane pogorszylo sie w ciagu ostatniego roku, zmienil sie smak czy tylko mi sie zdaje. Jakie piwo polecicie do baru z grupy zywiec, zywca mam. Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam
Jakie piwo do baru? [było: brackie lane]
Collapse
X
-
Zawsze brackie będzie lepsze od żywca. To nie podlega dyskusji. A jakby jeszcze porter lany, no to jak na GŻ będzie dobrze. Warto też zwrócić uwagę na to, co jest dostępne w beczce z browaru w Cieszynie.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomaten Wyświetlenie odpowiedziWitam Mam tylko jedno pytanko czy brackie lane pogorszylo sie w ciagu ostatniego roku, zmienil sie smak czy tylko mi sie zdaje. Jakie piwo polecicie do baru z grupy zywiec, zywca mam. Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam
Comment
-
-
Jest niedobre i drogie.
Pozdrawiam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomaten Wyświetlenie odpowiedziInaczej zapytam. Czy te piwo jest lepsze czy gorsze od zwyklego zywca.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomaten Wyświetlenie odpowiedziInaczej zapytam. Czy te piwo jest lepsze czy gorsze od zwyklego zywca.
Pić okazji nie miałem, ale chętnie bym spróbował z czystej ciekawości, mimo dość przeciętnych recenzji...
Comment
-
-
piwko z goryczka
Witam w zeszlym roku bardzo lubilem brackie mialo fajna goryczka, bralem je nawet do baru na kija w tym roku to taka warka jak dla mnie. Chcialbym poczuc ten smak raz jeszcze. Polecicie mi jakies piwko tego typu z przyjemna goryczka w but.
Comment
-
-
Jeśli szukasz czegoś z segmentu wymienionych piw to jednak chyba właśnie Brackie będzie najlepsze. Warto też popróbować czeskich pilznerów, takich jak Svijany, Poutnik itp.Last edited by YouPeter; 2014-10-09, 21:32.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
A tak na marginesie to zacznij próbować sobie też innych gatunków piw i na pewno znajdziesz sobie coś ciekawszego od wymienionych przez Ciebie. Nie rzucaj się od razu na głęboką wodę, bo je często popełniałem ten błąd polecając jakieś nowe, ciekawe piwa swoim znajomym, którzy chcieli jakiejś odmiany dla Żywca czy Tyskiego. Oferowałem im Dobry Wieczór, Atak Chmielu itp. ale jak się później okazywało przeskok, choćby w poziomie goryczki był dla nich nieakceptowalny. Dlatego dobrze zacząć sobie od jakieś pszenicy czy koncernowego stouta w postaci Guiunnessa.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
Comment