chciałam tylko zauważyć, ze znaczna liczba forumowiczów już jakiś czas temu zerwała z anonimowością przechodząc na niewirtualne piwo........
Skończmy z anonimowością za FORUM!
Collapse
X
-
Anonimowym można być na wiele sposobów.
Np. taka Marusia, niby wszyscy ją znają - a jednak..... Skąd właściwie ten pseudonim? Czy ktoś ją w ogóle widział kiedykolwiek w tym banku ? Kiedyś nawet napisała po rosyjsku coś na forum............................................. ...................Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
.. nawiązując do wypowiedzi kol. Mai - no własnie, nie jestem już nastolatką, kurde, i tak już prawie wszyscy wiedzą, żem zacny rocznik 1970 bardzo dobry rocznik aaaachhh, jaki dobry
Comment
-
-
NO I CO, ZATKAŁO WAS???? TAAAKA SZCZEROŚĆ
Chyba nikt mi kłamstwa nie zarzuci, że się np. odmłodziłam
Albo, że jestem ta ukrywającą się nastolatką
Comment
-
-
Nie przeczytałem wszystkich postów w tym temacie ale nadaje swój profilll
wykrztałcynie:szadne
miejsce pracy:kufel piwa
główne zadanie w pracypróżnianie kufla piwa
miejsce picia:gdzie kolwiek
miejsce zamieszkania:?
żona:sztuk wiele(minus)kilka co daje jak narazie 0
numer buta:2,5 metra(pływam szybciej od motorówki)
rozmiar gardła:1l piwaJa kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Sensor, o ile wiem, o żadnym banku w moim profilu nie ma, więc powstrzymaj język, z łaski swojej. A raczej paluchy!!!!
Radegast, gdzieżeś Ty bywał, teraz juz nie masz szans na przeczytanie WSZYSTKICH postów!!!!
Comment
-
-
No niestety Marusia przeczytanie wszystkich nowych postów zajmie mi chyba z tydzień
ale pocieszam się że mam kilka nowych osób do poznania
tylko mam nadzieje, że nie znikna nowi do pażdziernikaJa kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Chciałbym publicznie przeprosić koleżanke Marusię za naruszenie jej prywatności i wykorzystanie jej do celów niemarketingowych.
Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, poza faktem że powstrzymywanie zarówno jęzora i paluchów jak i pozostałych części ciała sprawia mi czasem ogromną trudność.
Jeszcze raz przepraszam
sensorDowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
Comment