Specjaliści z PKP - duplikat biletów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Specjaliści z PKP - duplikat biletów

Kupiłem bilety do Pragi i...je zgubiłem. Wie ktoś może czy istnieje możliwość wystawienia duplikatów? Sprawa nie jest prosta bo a) jeden bilet był Spar Night ale reszta nie, w tym jednak jeden dla 5 latka i jeden dla 10 latka, b) na pociąg nie ma praktycznie juz miejscówek do kupienia (pełne obłożenie).
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
  • kishar
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.10
    • 1691

Jak płaciłeś kartą powinno być do załatwienia, pozostaje ślad transakcji. Proponuje zadzwonić na ichniejszą infolinię i ustalić co i jak.

Comment

• VanPurRz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2008.09
      • 4229

Oczywiście dzisiaj się wybieram do kas. Problem jest też taki, że na potwierdzeniu płatności nie ma relacji pociągu.
      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

Related Topics

Collapse

• MateuszTyczka
        Pokoje Koszęcin
        MateuszTyczka
        Witam proszę rezerwować pokoje

Płatne u krecika
        90 zlotych za dzien

1.apartament (małżeńskie łóżko i kanapa rozkładana, można ewentualnie dać jedną dostawkę) więc zmieści 4-5 osób
        Z balkonem i aneksem kuchennym i grillem gazowym na balkonie...
        2024-07-23, 11:27
      • dadek
        Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
        dadek
        Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
        2024-10-17, 00:22
      • pebejot
        Austria, Graz, Weblinger Str. 10, Sudhaus Brauerei & Restaurant
        pebejot
        Chyba pierwszy browar restauracyjny w stolicy Styrii, otwarty w 2018 roku.
        Obiekt zlokalizowany jest z dala od centrum Grazu w okolicy centrów handlowych.
        250 metrów od browaru znajduje się stacja kolejowa Graz Webling, skąd odjeżdżają pociągi podmiejskie prywatnego operatora GKB...
        2024-06-06, 10:51
      • dadek
        Austria, Wiedeń, Absberggasse 27, Bräuhaus Ten. Fifty.
        dadek
        30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
        Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
        2024-05-23, 23:56
      • dadek
        Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
        dadek
        W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
        Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
        2023-09-07, 00:42
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...