Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Co to za browar w reklamie Lidla
Collapse
X
-
-
Pytanie, czy zrobili casting i przygotowali fikcyjne nazwisko, czy trafili na człowieka z nazwiskiem (i ewentualnie dali mu odpowiednie okulary).
Dla mnie to on nie jest specjalnie podobny, ale tak czy siak sprawa o naruszenie dobrego imienia nie jest do wygrania, chyba że masz sporo kasy. Przecież on w tym klipie występuje jako pracownik browaru, a nie bloger.
Zawsze możesz oblecieć te browary z kamerą i zrobić miniserial w odcinkach.
Comment
-
-
Niezła teoria spiskowa.
Kopyr studiowałeś zarządzanie, miałeś marketing, jakim targetem są Twoi subskrybenci a jakim targetem ci, do których ta reklama ma trafiać? Bez obrazy, ale chyba rzeczywiście jedyne co wyniosłeś ze studiów to pływanie, jak sam zresztą mówiłeś
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kkemot Wyświetlenie odpowiedziNiezła teoria spiskowa.
Kopyr studiowałeś zarządzanie, miałeś marketing, jakim targetem są Twoi subskrybenci a jakim targetem ci, do których ta reklama ma trafiać? Bez obrazy, ale chyba rzeczywiście jedyne co wyniosłeś ze studiów to pływanie, jak sam zresztą mówiłeś
Co do targetu - owszem stali widzowie nie są ich targetem, ale już Ci, którzy trafiają na blog przy okazji Wielkich Testów są. Film o piwach z Biedronki oglądany był 300 tysięcy razy.
Podejrzewałbyś taki numer w reklamówce nowej ramówki TVN, jak to co zrobili z Atelier Amaro?
Comment
-
-
Jest jakaś tam szansa, że to lipa, nie wykluczam tego, tylko jakoś wydaje się to dziwne i niezbyt logiczne. Zresztą akurat dla Ciebie to wartość dodana, bo teraz robi się afera i szum wokół Twojej osoby, a nawet sama ta reklama Ci pomaga- wystarczy, że ktoś wpisze "Tomasz Koper" w google (nawet bez słów kluczowych typu piwo, browar itp.) a i tak trafi do Ciebie. Nic tylko się cieszyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziDopuszczam taką możliwość, że Tomasz Koper jest warzelanym w browarze, w którym warzy się Argusa, ale jeśli to jest aktor i tak się nie nazywa naprawdę, to wygląda mi to na ewidentne podczepienie się pod mój wizerunek.
Co do targetu - owszem stali widzowie nie są ich targetem, ale już Ci, którzy trafiają na blog przy okazji Wielkich Testów są. Film o piwach z Biedronki oglądany był 300 tysięcy razy.
Podejrzewałbyś taki numer w reklamówce nowej ramówki TVN, jak to co zrobili z Atelier Amaro?
Comment
-
-
-
Ja nie widzę żadnego związku. Tomasz to popularne imię. Informacje, których wypowiada ów warzelany nie wykraczają poza standardową informację o produkcji piwa udzielanej przy każdej wizycie w browarze. Ani gość nie stylizuje wypowiedzi na Twoją modłę, ani nie jest podobny, a dość podobne brzmienie nazwiska może być zwykłym przypadkiem. Nawet jeśli to aktor i zmyślona sytuacja służy tak naprawdę popularyzacji Twojej persony (zakładając, że ktoś będzie szukał w googlu frazy z imieniem i nazwiskiem warzelanego).
Comment
-
-
No cóż na rozbuchane ego najlepsza jest satyra...
No to cytatem z Koterskiego:
"-Fajos?
-Nie Chujos"bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi"-Fajos?
-Nie Chujos"Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Browar występujący w reklamie Lidla to Browary Łódzkie z Łodzi. A Tomasz Koper tam po prostu....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziBrowar występujący w reklamie Lidla to Browary Łódzkie z Łodzi. A Tomasz Koper tam po prostu....
Comment
-
Comment