Co to za browar w reklamie Lidla

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kopyr
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2004.06
    • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi
    A teraz poprosimy o statystyki. O ile zwiększyły się wejścia do ciebie z bbizu no i globalnie, jak duży miałeś ruch przez ostatnia dobę
    No na blogu rewelacja - rekordowy dzień. Wg statystyk Wordpressa 43240 odsłon, z czego: materiał o Lidlu 28852,
    z czego wejścia z:
    Wykop.pl - 16440
    FaceBook - 3343
    Wyszukiwarki - 2408
    Facebook mobilny - 448
    Joemonster - 116
    Piwo.org - 95
    Browar.biz - 31

A blog to tylko jakaś część ruchu, sporo ludzi wchodzi bezpośrednio na YouTube.
    blog.kopyra.com

Comment

• tristan_tzara
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2007.12
      • 1038

Browar.biz widać bojkotuje

Comment

• franekf
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2004.06
        • 944

Tak się kończy testowanie piw z dyskontu!
        Dobrze, że filmik na stronie lidla nie zaczął się od "cześć, tu Tomek Koper z browarnia lidla.pl dla browarnia lidla.pl".
        Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
        http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
        Piwny Janusz bez Teku

Comment

• slavoy
          🥛🥛🥛
          • 2001.10
          • 5055

A ja się pytam - jak można nawijać JEDENAŚCIE minut o sprawie do zamknięcia w trzech-pięciu zdaniach? Podziwiam Twoich fanów Koper, tfu, Kopyr , muszą mieć dużo wolnego czasu. Ja odpadłem po ośmiu, a i tak nie poświęciłem pełnej uwagi.

A teraz poprosimy o statystyki. O ile zwiększyły się wejścia do ciebie z bbizu no i globalnie, jak duży miałeś ruch przez ostatnia dobę
          Kutwa, masz jakiś kompleks?
          Dick Laurent is dead.

Comment

• kkemot
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2013.12
            • 119

A ja obejrzałem cały, nie wiem jak, ale jednak zrobiłem to.
            Jedyne co przychodzi mi na myśl to: Kopyr odstaw tę kamerę i zjedz snickersa

Comment

• tristan_tzara
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2007.12
              • 1038

O ja, zostałem wymieniony w filmiku! Tyle fejmu
              Tomek, taki styl się normcore nazywa

Comment

• genea
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2006.02
                • 1515

Już nawet wp o tym pisze http://http://finanse.wp.pl/kat,1033...wiadomosc.html
                Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
                Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
                Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

• kopyr
                  • 2004.06
                  • 9475

Jest fejm.
                  blog.kopyra.com

Comment

• leona
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2009.07
                    • 5853

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi
                    A ja się pytam - jak można nawijać JEDENAŚCIE minut o sprawie do zamknięcia w trzech-pięciu zdaniach? Podziwiam Twoich fanów Koper, tfu, Kopyr , muszą mieć dużo wolnego czasu. Ja odpadłem po ośmiu, a i tak nie poświęciłem pełnej uwagi.
                    Kutwa, masz jakiś kompleks?
                    Mam, nie obejrzałem nawet minuty i bardzo zazdroszczę ci tych ośmiu

Comment

• slavoy
                      🥛🥛🥛
                      • 2001.10
                      • 5055

Żałuj, dowiedziałbyś się istotnej dla sprawy informacji, że Kopyr ubiera się jak Dżobs i Cukierberg
                      Dick Laurent is dead.

Comment

• chemmobile
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2009.03
                        • 2168

Im dalej o sekty tym normalniej Najciekawsze z najbardziej zaplusowanych komentarzy po "artykułem":
                        A kto to jest Tomasz Kopyra?
                        Nie znam gościa i dla mnie nie jest żadnym autorytetem.
                        Podrobienie blogera????? Buhahaaaahahahahaaaaaaa płaczę ze śmiechu. A kim jest ten sławny blogier ? Sławny to jest George Michael, prezydent Bush i Marlin Monroe, poprostu niektórym parcie na szkło/media odbija!
                        No dobra, a co właściwie chodzi? Bo z tego co czytam, to kolejna śmieszna sprawa rozdmuchana do Nie-Wiadomo-Jak-Wielkiej-I-Skandalicznej-Afery.
                        Po za tym padły tu "rady", aby zasięgnąć opinii Urzędu czy prawnika. Żenujący spektakl w wykonaniu dorosłych ludzi.
                        Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
                        Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

Comment

• emes
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.08
                          • 4275

Reasumując, to afery nie było, nikt nie podniósł ręki na boga piwnego internetu, a wręcz przeciwnie, pomógł mu zwiększyć liczbę odsłon Tak więc jest teraz jeszcze lepiej niż było
                          Tylko co będzie jak Tomasz Koper zacznie prowadzić bloga piwnego ? Może być słabym blogerem, ale za kasę koncernów blog może być pełen fajerwerków, mieć wsparcie działu marketingu, informatyki i znawców tematów piwnych piszących anonimowo pod nazwiskiem Koper
                          Last edited by emes; 2014-11-14, 16:29.

Comment

• tristan_tzara
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2007.12
                            • 1038

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi
                            Im dalej o sekty tym normalniej Najciekawsze z najbardziej zaplusowanych komentarzy po "artykułem":

Po za tym padły tu "rady", aby zasięgnąć opinii Urzędu czy prawnika. Żenujący spektakl w wykonaniu dorosłych ludzi.
                            Już abstrahując od komci pseudospecjalistow(niemieckie piwa/perła/[wstaw ulubionego sika] najlepsze!) i wietrzycieli spisków(kopyr napisze to za co mu zapłacą), to ten tutaj mnie rozczulił max:
                            "Ciechan, piwo antypeadlskie"
                            Idealnie <3

Comment

• kkemot
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2013.12
                              • 119

Kolejna afera jak ta z filmu "Kopyr masakruje piwną kontrrewolucję"
                              Bo wiadomo, że jak coś się do kogoś odnosi i jest w temacie piwa, to na pewno do Kopyra.

Comment

• el_kurczako
                                Kapral Kuflowy Chlupacz
                                • 2012.01
                                • 62

Tomaszu jak tak uwielbiasz wymyślanie spisków itp. To moja teoria jest taka, lidl ci dawno dał kasę a cała afera jest kontrolowana.

Jeżeli tak nie jest to tak jak przedmówcy zjedź Snickersa (a potem zrób wielki test stoutów do snickersa).
                                Na burzliwej: Tripel XXX
                                Na cichej: Amber Ale,
                                W butelkach: Belgian Wheat, AIPA, Porter Bałtycki, American Stout,

Comment

Przetwarzanie...
                                X