Trollowanie jest na anonie. Tutaj mamy chyba klasyczne robienie z siebie głupka
Wielki Test Piw
Collapse
X
-
Kochani, naprawdę nie rozumiem dlaczego oczerniacie mojego dobrego znajomego a przy okazji i moją skromną osobę. Z racji szacunku jaki mam do tego portalu - wszak jest największym piwno-tematycznym forum w naszym kraju - to tutaj chciałem zaprezentować nowość w piwnym świecie polskiego YouTube. Trochę awangardy nie zaszkodzi!!
Żarty zrobił mój kumpel pewnym filmikiem, ale o nim już niebawem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Depeszowiec Wyświetlenie odpowiedziKochani, naprawdę nie rozumiem dlaczego oczerniacie mojego dobrego znajomego a przy okazji i moją skromną osobę.
Filmiku nie oglądałem bo mi się nie chce ale jeśli ktoś chce zrobić wrażenie na użytkownikach tego portalu to musi się postarać. Z tego co wyczytałem to trochę zabrakło. Ale powodzenia następnym razem.
PS. Nie nazywaj braku fachowości awangardą. Na "straż przednią", czyli po polsku zwiad, rozpoznanie walką, wysyła się najlepszych żołnierzy a nie mięso armatnie.Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Depeszowiec Wyświetlenie odpowiedziDziękuję za mądre słowa! Szkoda, że takich użytkowników jak Ty jest tutaj niewiele. Dziękuję i pozdrawiam! Kolega również czyta posty i bierze sobie je do serca - ale tylko Twoje weźmie do serca i postara się zrobić tak, aby stał się strażą przednią polskiego browarnictwaMona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
Comment