Zagadka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Zagadka

No i amba, znalazłem swoje zdjęcie, nie mam pojęcia skąd jest.
    Może forumowicze rozszyfrują z którego browaru restauracyjnego jest to fotka
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • yaro74
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2012.09
    • 2089

Wygląda jak Grodzka 15.

Comment

• becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2002.07
      • 14999

Dzięki za pomoc, porównałem ze swoimi innymi, zgadłeś

Dziekuję
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Wielkie uaktualnienie 2015 - Grodzka 15, Lublin ul. Grodzka 15
        ART
        Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
        2014-12-18, 22:29
      • kaczka116
        Grodzka 15, Porter
        kaczka116
        Piwo gotowe do oceny
        2019-05-06, 14:55
      • e-prezes
        Amber, Dyniowe
        e-prezes
        Nie jestem jakimś wielbicielem "klasycznych" piw dyniowych, ale w 'helowin' byłem zobligowany, więc w drodze spożyłem Dyniamit Pinty a na miejscu porównałem z Dyniowe z Ambera.Dalej uważam, że to nie moja bajka, ale porównawczo całkiem spoko. Ani na + ani na -. Dobra interpretacja...
        2024-11-04, 18:50
      • Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • darekd
        Mykułynećkyj, Barley Wine
        darekd
        Historyczny browar na Podolu, który od kilku lat eksportuje do Polski, choć w dość ograniczonym zakresie, ale są dostępne m.in. w sklepach z ukraińskimi towarami spożywczymi.
        W jednym takich sklepów kupiłem tam podchodząc trochę z dystansem, bo Barley Wine (23% ekstr., 8% alk) w cenie...
        2024-01-08, 00:20
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...