Sto tysięcy dyskusji na Browar.biz

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Blackbeard
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2011.12
    • 209

Sto tysięcy dyskusji na Browar.biz

"- Dyskusje: 100 002"

Nieco zaspałem, ale jak wiadomo weekend rządzi się swoimi prawami. Nie wiem czy i jak są wliczane tematy z PrzeChmielin, niemniej jednak liczba robi wrażenie.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Blackbeard; 2015-02-28, 22:53.
    Mors ultima linea rerum.

Related Topics

Collapse

• AaLeX
    Mała aktywność użytkowników naszego forum.
    AaLeX
    Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
    2024-07-29, 15:05
  • heckler
    Káraný, U Vodárny 193, Vinohradský minipivovar Káraný
    heckler
    Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
    2023-07-31, 12:11
  • bastion
    Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
    bastion
    Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
    Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
    2022-02-01, 22:22
  • nonFelix
    2021.10.07-09 - 12 Warszawski Festiwal Piwa
    nonFelix
    Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.

Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
    2021-09-23, 19:47
  • klon743
    Szczecin zaprasza do dyskusji o piwie i takich tam
    klon743
    Witam wszystkich jestem Paweł ze Szczecina ,spodobała mi się ta strona ze względu na ten dział,jestem zarejestrowany na 4 stronach ale tylko na tej się odezwałem.
    Jestem początkującym ,,piwowarem'' he he ,robię 2 warkę,pierwsza była klasycznym Pale ale z zestawu do zacierania, wyszła...
    2015-10-30, 23:47
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...