Konkursy - bierzecie udział?
Collapse
X
-
Gratulacje A co to za konkurs był?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
-
-
No to moje gratki
Jak się chwalimy to parę razy i mnie się udało.
Lata temu w konkursie Żywca na hasło reklamowe dostałem karty na 145 lecie i jakieś gratulacje. Z Okocimia kufel za zebranie 3 części kontry z ety. I z Leżajska za zebranie lieśtam kapsli - koszulkę, czapeczkę i kufel. Niestety legendarnego amerykańskiego wieprza nie udało się wygrać. Ale mogłem sobie na nim posiedziećZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziGratulacje A co to za konkurs był?
Beerlovers - portal stworzony dla miłośników piwa ★ Rozmowy o piwie i przy piwie ★ Znajdziesz tutaj piwne ciekawostki, zadania i artykuły ★ Zdobądź nagrody
Konkurs traktował o piwie w filmach.
Cały portal ma wiele ładnych obrazków i charakter nieco pudelkowo-społecznościowy.
A jak się zagłębić, to zdaje się, że należy do Kompanii od Tyskiego, Lecha i tego trzeciego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yassmen Wyświetlenie odpowiedziCały portal ma wiele ładnych obrazków i charakter nieco pudelkowo-społecznościowy.
A jak się zagłębić, to zdaje się, że należy do Kompanii od Tyskiego, Lecha i tego trzeciego
Ale do popatrzenia i poczytania rejestrować się nie trzeba.
Comment
-
-
Znów się pochwalę wygranym zestawem. Przed weekendem.
Comment
-
-
Znów Ci pogratuluję
Z odrobiną zazdrościZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment