no tak, mówiłam Wam, że coś tu śmierdzi!!!!
...zniknęli, potem pojawili się na chwilę w nocy, a później ślad po nich zaginął....
a teraz te ataki na USA......
????
Jacek i djot - słuchajcie, bo to do Was.
Puszczacie tutaj oko do Mai w związku ze schizofrenią. Aby Wam nieco zepsuć humor opowiem historię z czasów mojej matury.
Na lekcje wychowawcze przychodzili wówczas ludzie różnych zawodów aby o nich opowiedzieć i pomóc nam w wyborze zawodu. Jednym z gości był psychiatra. Utkwiło mi wpamięci jedno jego stwierdzenie. Powiedział on, że z punktu widzenia psychiatry nie ma ludzi zdrowych. Są nieprzebadani.
Originally posted by pieczarek Jacek i djot - słuchajcie, bo to do Was.
Puszczacie tutaj oko do Mai w związku ze schizofrenią. Aby Wam nieco zepsuć humor opowiem historię z czasów mojej matury.
Na lekcje wychowawcze przychodzili wówczas ludzie różnych zawodów aby o nich opowiedzieć i pomóc nam w wyborze zawodu. Jednym z gości był psychiatra. Utkwiło mi wpamięci jedno jego stwierdzenie. Powiedział on, że z punktu widzenia psychiatry nie ma ludzi zdrowych. Są nieprzebadani.
Byliście badani przez psychiatrę?
Ha ha hi hi he
Też pamietam odwiedziny osób "pomagających" w wyborze zawodu. Na szczęście żaden nie był psychiatrą - a nuż bym się skusił.
A co do badań - przed kursem prawa jazdy trzeba było się do takiego osobnika zjawić, ale to raczej trudno nazwać przebadaniem. Ale to nic straconego - jeszcze trochę "forumowania" i mogę przestać być przypadkiem nieprzebadanym.
Comment