Kieliszek jest zalogowany. Teraz brakuje tylko Radegasta.
WANTED: Radegast i Kieliszek
Collapse
X
-
Radegast znowu w środku nocy się zjawił, wpisał cos nie na temat i poszedł w pierony.
A jestem pewna, że jakby zauwazył pewnien konkurs na "Imprezy i promocje" to by się bardziej postarał
Comment
-
-
Co ja czytam
Chcecie ze mnie zrobić jakiegoś "billadena" czy co
Marusia a czemu to tak reagujesz na moje zapowiedzi odwiedzin (które i tak się nie odbyły)-następnym razem poprostu zapukam do drzwi i tyleJa kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Jak reaguję?
W ogole zareagowałam?
A tak serio - przeca wiesz, że jestes zawsze zaproszony. Za wcześniejszym uprzedzeniem.
Comment
-
-
Więc może pora na moją reakcję.
I w końcu może by tak wychylić pewien kufel (co nie którzy mam nadzieje, że wiedzą o jaki chodzi) wypełniony po brzegi płynem który nie tylko czaruje kolorem lecz ponad to użeka nas wszystkim swoim smakiem.
Smak ów jest czymś co pozwala nam cieszyć się w pełni życiem, jest tym bez czego nie możemy normalnie funkcjonować.
Uczucie które tu zdradzam kończy się wraz z zobaczeniem dna ale tylko poto abym zapadł w niebywałął tęsknote.Tą tęsknotę uleczy kolejny kufel pozwalający raczyć się tym pięknem.Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Wreszcie...
...się znalazłem
Szkoda jedynie że raczej będe nadawał popołudniami(wieczorami) gdyż życie mnie zmusiło do zajmowania się zarabianiem pieniędzy (jak na razie nie dużych ).
Ale w końcu jestem!
Widze że mam bardzo dużo do nadrobienia, wiele osób do poznania itd. itd....
----------------------------------------------------------------------------------
Misiekk jeżeli nie jest już za późno to poprosze o wiecej szczegółówJa kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
A teraz się skutecznie zgubili. I ani widu ani słychu.
Radek gdzie jesteś??
Comment
-
-
radeg nie ma dostępu do netu ale był widziany na żywo w Spiżu w czwartek
Comment
-
Comment