Bo to jest polska liga. Nie ogarniesz
Typer Ekstraklasy - PLBB 2015/16
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfan Wyświetlenie odpowiedziJak Piast nie wygra dziś z Termalicą to uda mi się wyminąć wszystkie wyniki . Pierwszy raz w życiu.
Comment
-
-
Dołączyłem. w pierwszej kolejce wytypowałem tylko jeden wynik bo dzisiaj dopiero dołączyłem. Mój nick w lidze - łatwo poznać"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfan Wyświetlenie odpowiedziJak Piast nie wygra dziś z Termalicą to uda mi się wyminąć wszystkie wyniki . Pierwszy raz w życiu.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Od +45 do -9... Średnia punktów w lidze +8 punktów.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Całkiem mi się to znudziło i od 2 kolejek nie obstawiam.
2 tygodnie temu zapomniałem obstawić przed wyjazdem, a tydzień temu był to już ruch świadomy. Konta jednak nie likwiduję, bo pewnie zamknęłoby to Wam ligę.
Możecie spokojnie obstawiać do końca sezonu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJeżeli ktoś jeszcze typuje to przypominam, że wieczorem zaczyna się 22 kolejkaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziGratuluję medalistom a Bayernowi szczególnie wszak zwycięstwo zdaje się podwójne
Dziękuję
Comment
-
Comment