LUDZISKA... YYP... NIE LUBICIE ATOMU ?, ONO WAM DODA ATOMOWEJ MOCY... YYYYP KURCZE SKĄCZYŁA SIĘ PUSZKA IDĘ PO KOLEJNĄ , NO JAZDA GŁOSOWAĆ NA ATOM ŁOMŻA... YYYYYP ZNOWU PUSTA PUSZKA
ATOM ŁOMŻA
Collapse
X
-
Tylko
Originally posted by Sali
Jest tylko puszkowe?
Jak Konio i Skiba się za to zabrali to moze być przyjemniewww.euroauto.prv.pl
www.atomowageneracja.pl
Comment
-
-
Originally posted by jacek
Czyżby nie było Arta?
Bo jeszcze nie zdążył przerzucić tego na "konkretnie"- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A ja nie lubię tego ATOMU. Co innego pozostałe piwa z tego samego browaru.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
ATOM, MOCNY ATOM, tak pamietam, kiedys niedaleko stal taki slup, cholera, jak niedawno poszlismy z kumplami(dzierzac 24 czesciowy, atomowy zestaw imprezowy) cos sie stalo i zobaczylismy w tym slupie potwora jak dzisiaj szedlem tamtedy slup lezal caly polamany(byl betonowy) Nie wiem, ale to jest ATOMOWA moc"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
Originally posted by Cordel
ATOM, MOCNY ATOM, tak pamietam, kiedys niedaleko stal taki slup, cholera, jak niedawno poszlismy z kumplami(dzierzac 24 czesciowy, atomowy zestaw imprezowy) cos sie stalo i zobaczylismy w tym slupie potwora jak dzisiaj szedlem tamtedy slup lezal caly polamany(byl betonowy) Nie wiem, ale to jest ATOMOWA mocwww.euroauto.prv.pl
www.atomowageneracja.pl
Comment
-
-
Originally posted by Cordel
ATOM, MOCNY ATOM, tak pamietam, kiedys niedaleko stal taki slup, cholera, jak niedawno poszlismy z kumplami(dzierzac 24 czesciowy, atomowy zestaw imprezowy) cos sie stalo i zobaczylismy w tym slupie potwora jak dzisiaj szedlem tamtedy slup lezal caly polamany(byl betonowy) Nie wiem, ale to jest ATOMOWA moc
Comment
-
-
a dlaczego po pijaku rzuca się puszki po lesie???Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
No cóż, klientela rozwalająca betonowe słupy też raczej do bełta pasuje
Comment
-
Comment