Spoko, zneutralizujemy ich neutronami....
ATOM ŁOMŻA
Collapse
X
-
-
może bezpieczniej antymaterią?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Originally posted by Krzysiu
Ciiiiicho, bo nas też rozwalą celnym trafieniem Atoma
Comment
-
-
Ostatnio mało nie dostałem po ryju na przejeżdzie kolejowym w Grodzisku Maz., jak zwróciłem uwagę konsumentom piwa puszkowego,że nie należy usuwać opakowań przez okno malucha. Wyglądali na konsumentów piwa typu Mocny Atom, Mocny Full i "Dobre i Mocne"(Keta na ręce, łańcuch na szyi...)
Nie ważne jak smakuje, ważne żeby dawało w łeb....
Comment
-
-
Rzucanie puszek jest oczywiście czynem haniebnym, ale jednak ma sie nijak do rozwalania słupów, ławek itp.
Comment
-
-
i wyrywania znaków drogowych i niesieniu ich na ramieniu, ze śpiewem na ustach z "Samanty" na "Tekowo".....
Comment
-
-
Przepraszam bardzo szanowna klientele za zdewastowanie slupa, jednak wyjasniam, ze slup ten znajdowal sie(czas przeszly) w wielkim gaszczu, tam dopiero trzeba bylo uzyc atomowej mocy pana Jozka(kiedys wyjasnie) by sie tam dostac...
Slup sam w sobie stal taki smutny, stary schorowany, malo mu bylo ruchu to go rozruszalismy, a ze ten nie umial sie bawic to upadl i nie dal sie podniesc. Dzisiaj rozpoczyna sie tam budowa kolejnego molocha i jak nic wywiezli polamanego nasego betonowego kumpla. Wniosek: Ani zbieranie butelek, ani zwracanie uwagi rozrywkowym panom nie rowna sie wykonaniu roboty za panow robotnikow"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
O rety, widzę, że Atom ma naprawdę moc. Na praktykach w laskach koło Kępna tez pilismy atoma i żeczywiście , aż się znaki powyrywały. No ale leśnicy są kulturalni i rankiem wszystko powkopywalismy. brać mi z tego przykład.
Aż strach pomyśleć co będzie gdy wiara przejdzie na inny gatunek piwa "Wirus". A tak na marginesie, czy ktoś wie jaki browar produkuje Wirusa. Dotychczas spotkałem go tylko w Kępnie i Sieradzu.
Comment
-
Comment