Ugrewicz wrócił :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • fidoangel
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 3491

Ugrewicz wrócił :)

Właśnie dostałem wiadomość o reaktywacji kanału na Y-tubce https://www.youtube.com/user/ugrewicz/playlists
    Nie wiadoma jak długo to teraz pociągnie, ciągle spływają kary i upomnienia za naruszenia praw autorskich i takie tam. Podziwiam Wojtka za przywrócenie z zaświatów mnóstwa muzyki, starych kaset, koncertów, całej punkowej zadymy w Polsce.
    Trzymam kciuki a właśnie Under the Gun z 1991 se napierd...m z głośniczków, genialna kasetka..

Wojtek
    Ostatnia zmiana dokonana przez fidoangel; 2015-08-28, 21:47.
    "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
    Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
    Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Related Topics

Collapse

• bastion
    Słowacja, Podkylava 75, Pivovar Elias. ( Bez wyszynku)
    bastion
    Browar ten działający w malowniczych okolicach Małych Karpat, umiejscowiony jest w małej wsi, w okolicy której nie przebiegają żadne ważniejsze ciągi komunikacyjne.
    W związku z tym dostanie się tam komunikacją publiczną wymaga nieco ''główkowania''.
    Akurat miałem to szczęście...
    2023-07-31, 20:14
  • dadek
    Słowenia, Ljubljana, Cesta 24. junja 25, Pivovarna Loo-Blah-Nah
    dadek
    Kolejne wspomnienie z wakacji 2020.
    Wracając z Chorwacji postanowiliśmy zajrzeć na jeden dzień (20.08.2020) do Ljubljany. Nasz pociąg Rijeka - Praha odjeżdżał o 21.20 więc było dużo czasu. Kolegów, którzy byli tu po raz pierwszy, oprowadziliśmy po najciekawszych miejscach miasta,...
    2021-04-05, 20:06
  • grzeber
    Filipiny, 1210 Metro Manila, Makati, 1331 Angono, Pivo Praha
    grzeber
    Na wstępnie warto zaznaczyć, że to co my zazwyczaj uważamy za Manilę, to zbiór wielu (mniej lub bardziej ze sobą połączonych) organizmów miejskich, określanych wspólnie jako Metro Manila. Browar Pivo Praha akurat znajduje się w mieście Makati, zaraz przy miejskim ratuszu w niedużym ale...
    2019-11-27, 21:45
  • yendras
    Poznań, Kórnicka 37, Monopolowy / Wypożyczalnia Kaset Video
    yendras
    Wbrew napisowi nad wejściem, kaset chyba się tam już nie wypożycza, jest to raczej monopolowy z wyszynkiem. W środku klimat dość menleski, kilka stolików, wc i nalewak Fortuny (4 zł). Ze względu na ten nalewak adres dodaję w dziale "Knajpy/puby".
    Do tego wzmiankowany monopolowy...
    2007-04-06, 17:00
  • dadek
    Żywiec, Świętokrzyska 54, Browar Zapanbrat
    dadek
    Od jakiegoś czasu planowaliśmy z Docentem wizytę w działającym od roku (pierwsze warzenie pod koniec grudnia 2016), a trzecim już browarze w Żywcu. Terminy udało się dograć na 12.01.2018, w międzyczasie nasza 2 osobowa ekipa rozrosła się do 5 osób (sami swoi ) bo wiadomo, że okazja...
    2018-01-15, 22:38
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...