A skąd przypuszczenie, że mediana nie została użyta umyślnie? W 2014 roku wynosiła jakieś niecałe 3200 brutto, nowszych danych na szybko nie znalazłem.
Czy 7 zł na krafta to promocja?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behegrzmot Wyświetlenie odpowiedziA mnie to głównie przeraża, że z taką łatwością ludzie zaakceptowali cenę butelki, zwykle przeciętnego, piwa na poziomie 9-10 zł. No bo skoro 7 zł to "promocja" to "normalna" cena będzie podchodzić już powoli pod te 10 zł.
Nie wiem, jak to się sprzedawało, ale z pobieżnych obserwacji wnioskuję, że szału nie było.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behegrzmot Wyświetlenie odpowiedziA skąd przypuszczenie, że mediana nie została użyta umyślnie? W 2014 roku wynosiła jakieś niecałe 3200 brutto, nowszych danych na szybko nie znalazłem.
Comment
-
-
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziPoniżej fotka piw które zakupiłem wczoraj w sklepie, płaciłem po 4 zł za piwo, butelki bezzwrotne, ta cena jest stała i sklep który sprzedaje te piwa na nich zarabia, szkoda tylko że do tego sklepu mam kawałek drogi. Ale można? można.
Niedawno byłem w Intermarche i jak zobaczyłem ich ofertę piw kraftowych to mi się odechciało pić.
Tak od 8 do 13,50 za butelkę
Ale znalazłem na samym dole Wąsosza Treściwe! Za 3,50! Całkiem fajneZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziPoniżej fotka piw które zakupiłem wczoraj w sklepie, płaciłem po 4 zł za piwo, butelki bezzwrotne, ta cena jest stała i sklep który sprzedaje te piwa na nich zarabia, szkoda tylko że do tego sklepu mam kawałek drogi. Ale można? można.
Comment
-
-
Jednak po zastanowieniu muszę dodać, że te drogie piwa mogą być warzone w małych ilościach, krótkich seriach itp. Dlatego tak je sobie cenią.Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Daty ważności są dobre, piwo jest świeże a nawet bardzo świeże bo kupione w sklepie przy browarnianym browaru Kłodawa, nie zmienia to faktu że można je sprzedawać z zarobkiem po cztery złote.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Byłem dzisiaj z całą rodzinką ponownie w 3 muszkieterach i szok. Ceny spadły.
Nie miałem czasu dokładnie się rozejrzeć ale najdroższe było Behemot Peruna za 13,49.
Ale reszta znaczne cenę miała obniżoną nawet o ok. 2 zł
Może wzięli sobie do serca nasze życzenia ale raczej poszli po rozum i obniżyli ceny bo nikt nie kupował.Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
To i tak macie dobrze z asortymentem w Waszych sklepach Intermarche. Pomimo tego, że w mojej miejscowości znajduje się ten większy, tj. ,,Super", to o piwa kraftowe ciężko. Właściwie to tylko z Olbrachta idzie coś dorwać, reszta to standardy czy też jednotygodniowy asortyment z gazetki promocyjnej (np. Kormorany czy Wąsosze).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziPewnie z pominięciem dystrybutora, hurtowni i transportu - stąd takie ceny
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziDaty ważności są dobre, piwo jest świeże a nawet bardzo świeże bo kupione w sklepie przy browarnianym browaru Kłodawa, nie zmienia to faktu że można je sprzedawać z zarobkiem po cztery złote.
Już słyszałem o znikających całych paletech piwa. Nikt nic nie wie. Było 16 palt jest 15 i nikt nic nie wie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziskąd wiesz, że z zarobkiem?
Ciekawiło mnie czy to cena w ramach promocji, nie było żadnej akcji, dowiedziałem się że to stała cena na te piwa w tym sklepie.
Data ważności ok.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzii bez wiedzy kontraktowca.
skąd wiesz, że z zarobkiem?
Już słyszałem o znikających całych paletech piwa. Nikt nic nie wie. Było 16 palt jest 15 i nikt nic nie wie.
Comment
-
Comment