widzieliście to? World Trade Center - dwa czy trzy porwane samoloty, uderzyły właśnie w te budynki, jedna wierza runęła. NY wygląda jak pochodnia. Pentagon też został zaatakowany w ten sposób.... Masakra. na TVNie jest relacja, to wszystko jakieś 2 godziny temu.
USA ZAAATAKOWANE!
Collapse
X
-
USA ZAAATAKOWANE!
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
kurna wiem
koleś właśnie jest w NY i pisał mi że oglądał to na żywo. jest tam straszny młyn. Oby cały z tamtąd wrócił.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
-
-
WTC nie istnieje.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Kto by pomyślał
Popatrzcie: miliony dolarów wydawane na walkę z terrorystami, na CIA i inne tego typu organizacje wywiadowcze... Coroczna nadwyżka budżetowa (patrz Polska), masa, masa pieniędzy i nie potrafili się zabezpieczyć Przecież czegoś takiego, nie planuje sie z dnia na dzień! 5 samolotów spadło! w każdym z nich po kilkaset niewinnych ludzi!!! a to i tak kropla przy tym, ile zgineło w WTC i okolicach. A ja się pytam JAK TO MOŻLIWE w najwiekszej potędze militarnej i gospodarczej swiata, posiadającej najnowocześniejsze technologie? Nie wiem, może się czepiam, ale jestem troche wstrząśnięty... szczególnie gdy zobaczyłem ludzi wołających o pomoc z WTC, znajdujących sie ponad pożarem... a po chwili nie bylo już niczego oprocz gruzu i dymu....Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
tak czy owak - jak by na to nie patrzeć [a od patrzenia na to dostaję gęsiej skórki] -> jest to niepokojące potwierdzenie teorii, że WSZYSTKO SIĘ MOŻE ZDARZYĆ - ogólnie i szczególnie rzecz biorąc.....
nic nowego, ale coraz mniej mi się to podoba...
Comment
-
-
A ja się własnie dowiedziałam, że siostra kolegi z pracy pracowała w WTC... na szczęście nie zdążyła dojechać!
BArdzom ciekawa, co zrobi Bush. I czy Kabul to jego sprawka.
Comment
-
-
Coby polepszyć nastroje: siedzę sobie wczoraj, jak zwykle, w Wall Street (na szczęście nie tym w NY). Wchodzi stary dziennikarz i rzecze:
- Ludzie, wojna w Stanach, a wy tu tak o suchym pysku siedzicie?
(przy czym odrazu zaznaczam, że JA nie siedziałam o suchym).
Jaki z tego morał? A?
Comment
-
-
Ciekawa koncepcja
Ale wolałabym inne pomysły
Comment
-
-
dostałem kartkę od Atysa (pamiętacie jeszcze?) z pozdrowieniami dla wszystkich forumowiczów z ...
NY, Manhattan...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Maila masz do niego? To napisz, może się odezwie, czy żyje!
Comment
-
Comment