USA ZAAATAKOWANE!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9866

Wczoraj się obudziłem ok. 16.00. Postanowiłem puścić wiadomości, i ... myślałem że to sen. Musiałem pójść do sąsiadów, żeby mi powiedzieli, że TO prawda. A poza tym mam znajomych w Nowym Yorku na Wyspie i zero wieści od nich. To prawdziwy horror. A może być jeszcze gorzej – poczytajcie sobie „Supertajne bronie islamu” Igora Witkowskiego.
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• jacek
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2001.08
      • 210

Ja dziś rano dostałem maila od swojej koleżanki z klasy. Podobno wszyscy są w szoku, boją się wychodzić w domu, ale też boją się w domach siedzieć. Ja byłem w szoku w Polsce, więc sobie nie mogę wyobrazić co oni tam teraz przeżywają.

Comment

• jacek
        • 2001.08
        • 210

Originally posted by Marusia
        Ciekawa koncepcja

Ale wolałabym inne pomysły
        Inne mi jakoś nie przychodzą do głowy, więc masz tradycyjnego na przeprosiny czy na co tam sama chcesz.

Comment

• Krzysiu
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.02
          • 14936

Przełamię jednorazowo swoje milczenie:
          1. USA będą wrogiem dla różnych dziwnych ludzi, niezależnie od tego, czy będą światowym mocarstweom, czy nie.
          2. Dla ludzi, którzy robią takie rzeczy, nie ma kary kodeksowej - należy ich ZLIKWIDOWAĆ.
          3. Nikt mi nie powie, że wszystkie grupy etniczne są sobie równe - niektóre robią takie zamachy, inne nie.
          4. Amerykanie już raz przeżyki taki wstrząa - Pearl Harbor. Ale to tylko ich ******** i wygrali wojnę. wszystkie brudasy powinni o tym pamiętać.
          5. Arabowie w Świdnicy zamknęli swój sklep. Dziwna sprawa, nikt im nie chciał nawet napyskować.
          6. Jeżeli ktoś zrobi takie coś Polsce, idę na ochotnika do wojska. A potem mogą mnie sądzić w Trybunale Praw Człowieka w Hadze.

Mam jeszcze kilka innych myśli, ale zachowam je dla Trybunału.

<--ADMIN DODAŁ GWIAZKI gdzie trzeba-->

Comment

• Qbric
            Porucznik Browarny Tester
            • 2001.04
            • 427

w obronie rodaków

Mimo moich usilnych starań, dostałem kat. A. Ale teraz sobie myślę, że mi się przyda. Jak dostaniesz mobilizację, to nie zapomnij o mnie! Razem pokażemy wszystkim, czym jest NATO!!! Nawet gdy nasza armia wyposzażona jest w same "Rude 102"!!!
            A tak na serio to uważam, że oko za oko, ząb za ząb. Wiem, że coś takiego do niczego dobrego nie prowadzi, ale ci "terroryści" powinni ucierpieć....
            Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 24008

oni już nie żyją...
              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Qbric
                Porucznik Browarny Tester
                • 2001.04
                • 427

czy ja wiem....

Zgineli tylko ci, którzy byli narzędziami w rękach kogoś o wiele bardziej wpływowego, kto wyłożył na to wszystko olbrzymie pieniądze. Ci ludzie byli tylko "żołnierzami", zwykłymi pionkami w tej okrótnej grze....
                Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 24008

okej, nie musisz mi tłumaczyć.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Kudłaty
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2001.09
                    • 1972

Zgineli w imie Allacha.

Comment

• masumi
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2001.08
                      • 289

To prawdziwy wstrząs dla całego cywilizowanego świata!!!
                      Wczoraj t.j. 11.09 pracowałem do ok. 21, bez radia, komórki i t.p.
                      Po powrocie do domu dowiedziałem się o tej tragedii. Początkowo myślałem że to reklamówka nowego filmu z kat. political fiction. Po kilkunastu sekundach to była rzeczywistość!!
                      Romawiałem w nocy z kumplem z Wiednia. Powiedział mi że "Bezirk" w którym mieszka jest na poły wyludniony. Wszystkie Arabusy pochowały się po domach ze strachu przed reakcją ludzi i zwykłym odwetem.
                      Eskalacja strachu i napięcia dopiero sie nakręca. Do czego to prowadzi....
                      Obym się mylił.......

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 24008

a wszystko przez to że Koran nie pozwala na spożywanie alkoholu m.in. w formie piwa

Comment

• jacek
                          • 2001.08
                          • 210

No nie wiedziałem, jaka była przyczyna, ale dzięki, że mnie oświeciłeś. Rzeczywiście, jak człowiek się napije piwa to nie chce mu się walić samolotem w wieżowce, tylko po prostu spać.

Comment

• pieczarek
                            Pułkownik Chmielowy Ekspert
                            • 2001.06
                            • 5011

Originally posted by masumi
                            Arabusy pochowały się po domach ze strachu przed reakcją ludzi i zwykłym odwetem.
                            Eskalacja strachu i napięcia dopiero sie nakręca. Do czego to prowadzi....
                            Obym się mylił.......
                            Tragedia ogromna i przerażająca. Nic jednak nie upoważnia Cię do stosowania pogardliwych określeń wobec Arabów.
                            Głupie stereotypy, że wszystkie "Arabusy" to terroryści, "Polacken" to złodzieje i pijaki, a "Szkopy" to faszyści są właśnie najlepszym sposobem na wzrost napięcia, nienawiści.

Wcześniej Krzysiu, który też bardzo emocjonalnie wyrażał się o terrorystach, o Arabach napisał właśnie Arabowie a nie Arabusy.

Comment

• grzech
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2001.04
                              • 4592

Ale pisał o brudasach i nierówności etnicznej.

Niestety ten atak wywoła falę nienawiści do Arabów i islamu. Z drugiej strony myślę, że doprowadzi przy tym do konsolidacji wszystkich światowych sił przeciwko terroryzmowi.

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 24008

Ale pisał o brudasach i nierówności etnicznej.
                                też mi się to nie podoba.

Niestety ten atak wywoła falę nienawiści do Arabów i islamu.
                                to już niestety ma miejsce.

Comment