Wczoraj się obudziłem ok. 16.00. Postanowiłem puścić wiadomości, i ... myślałem że to sen. Musiałem pójść do sąsiadów, żeby mi powiedzieli, że TO prawda. A poza tym mam znajomych w Nowym Yorku na Wyspie i zero wieści od nich. To prawdziwy horror. A może być jeszcze gorzej – poczytajcie sobie „Supertajne bronie islamu” Igora Witkowskiego.
USA ZAAATAKOWANE!
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Ja dziś rano dostałem maila od swojej koleżanki z klasy. Podobno wszyscy są w szoku, boją się wychodzić w domu, ale też boją się w domach siedzieć. Ja byłem w szoku w Polsce, więc sobie nie mogę wyobrazić co oni tam teraz przeżywają.Comment
-
Przełamię jednorazowo swoje milczenie:
1. USA będą wrogiem dla różnych dziwnych ludzi, niezależnie od tego, czy będą światowym mocarstweom, czy nie.
2. Dla ludzi, którzy robią takie rzeczy, nie ma kary kodeksowej - należy ich ZLIKWIDOWAĆ.
3. Nikt mi nie powie, że wszystkie grupy etniczne są sobie równe - niektóre robią takie zamachy, inne nie.
4. Amerykanie już raz przeżyki taki wstrząa - Pearl Harbor. Ale to tylko ich ******** i wygrali wojnę. wszystkie brudasy powinni o tym pamiętać.
5. Arabowie w Świdnicy zamknęli swój sklep. Dziwna sprawa, nikt im nie chciał nawet napyskować.
6. Jeżeli ktoś zrobi takie coś Polsce, idę na ochotnika do wojska. A potem mogą mnie sądzić w Trybunale Praw Człowieka w Hadze.
Mam jeszcze kilka innych myśli, ale zachowam je dla Trybunału.
<--ADMIN DODAŁ GWIAZKI gdzie trzeba-->Comment
-
w obronie rodaków
Mimo moich usilnych starań, dostałem kat. A. Ale teraz sobie myślę, że mi się przyda. Jak dostaniesz mobilizację, to nie zapomnij o mnie! Razem pokażemy wszystkim, czym jest NATO!!! Nawet gdy nasza armia wyposzażona jest w same "Rude 102"!!!
A tak na serio to uważam, że oko za oko, ząb za ząb. Wiem, że coś takiego do niczego dobrego nie prowadzi, ale ci "terroryści" powinni ucierpieć....Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!Comment
-
oni już nie żyją...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
czy ja wiem....
Zgineli tylko ci, którzy byli narzędziami w rękach kogoś o wiele bardziej wpływowego, kto wyłożył na to wszystko olbrzymie pieniądze. Ci ludzie byli tylko "żołnierzami", zwykłymi pionkami w tej okrótnej grze....Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!Comment
-
okej, nie musisz mi tłumaczyć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
To prawdziwy wstrząs dla całego cywilizowanego świata!!!
Wczoraj t.j. 11.09 pracowałem do ok. 21, bez radia, komórki i t.p.
Po powrocie do domu dowiedziałem się o tej tragedii. Początkowo myślałem że to reklamówka nowego filmu z kat. political fiction. Po kilkunastu sekundach to była rzeczywistość!!
Romawiałem w nocy z kumplem z Wiednia. Powiedział mi że "Bezirk" w którym mieszka jest na poły wyludniony. Wszystkie Arabusy pochowały się po domach ze strachu przed reakcją ludzi i zwykłym odwetem.
Eskalacja strachu i napięcia dopiero sie nakręca. Do czego to prowadzi....
Obym się mylił.......Comment
-
a wszystko przez to że Koran nie pozwala na spożywanie alkoholu m.in. w formie piwa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Originally posted by masumi
Arabusy pochowały się po domach ze strachu przed reakcją ludzi i zwykłym odwetem.
Eskalacja strachu i napięcia dopiero sie nakręca. Do czego to prowadzi....
Obym się mylił.......
Głupie stereotypy, że wszystkie "Arabusy" to terroryści, "Polacken" to złodzieje i pijaki, a "Szkopy" to faszyści są właśnie najlepszym sposobem na wzrost napięcia, nienawiści.
Wcześniej Krzysiu, który też bardzo emocjonalnie wyrażał się o terrorystach, o Arabach napisał właśnie Arabowie a nie Arabusy.Comment
-
Ale pisał o brudasach i nierówności etnicznej.
Niestety ten atak wywoła falę nienawiści do Arabów i islamu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!