I jeszcze jeden Budweiser :
Piwne lotnictwo
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Piwo z Browaru Belgia. Tak, tak okazuje się że robią tam nie tylko Palma. Piana utrzymuję się bardzo krótko. Niby dobre jest to piwo, ale nie zwala na kolana. Palm jednak dużo lepszy. Dane spożytego przeze mnie Kronengolda:
eks. 15% wag; alk 7,5%; butelka 0,5l.
Jest jeszcze jeden...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Myślałem, że to to samo piwo, co Grünengold Full Light, bo parametry takie same (11% i 5,5%), ale nazwa jednak inna i etykieta też inna. Zapłaciłem za to 2,80 i ti chyba trochę za dużo...
Kolor słomkowy, klarowny, ale za jasny - 2
Piana puszysta, białą, nierówna, szybko znika...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
W sieci Lewiatan promocja cenowa - piwo Koronne (browar Belgia) 0,5 l but. Euro po 1 zł.
Naprawdę warto kupić, bo piwo jest bardzo smaczne.-
Channel: Promocje piwne
-
-
Wczoraj kupilem (0,33l za 2,39) i oproznilem Kronengold Kirche z browaru Belgia. 14,3/6,2 %. Z tego co widze na w opisie browaru Belgia ani na forum takie piwo nie widnieje - czy to jakaś nowosc ? Piwo ogólnie smakowało ale wole tradycyjne niz tego typu "wynalazki".
-
Channel: Belgia
-
-
Žďár nad Sázavou może poszczycić się wpisanym w 1994 roku na listę UNESCO Sanktuarium pielgrzymkowym św. Jana Nepomucena położonym na Zielonej Górze.
W sumie nie jest to jakiś super obiekt do zwiedzania, ale zawsze coś. Niestety obecnie trwają tam prace remontowe i większość...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment