Piwne lotnictwo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• mapajak
    Koronne za 1 zł
    mapajak
    W sieci Lewiatan promocja cenowa - piwo Koronne (browar Belgia) 0,5 l but. Euro po 1 zł.
    Naprawdę warto kupić, bo piwo jest bardzo smaczne.
    2004-01-12, 07:34
  • Dudlik
    Toruń, Rabiańska 17, Pub Koci Ogon [zamknięte]
    Dudlik
    Dorzucam jeszcze do knajp pięknego Torunia pub Koci Ogon, ktory jest gdzieś na Starym Mieście. Ważna wiadomość dla waflozbieraczy. Knajpka ma własne dekle!!! Jeśli mnie pamięć nie myli mają tam czeskie piwo, bodajże pilsner? Pozdrawiam!!!
    2003-05-29, 15:18
  • bury_wilk
    Belgia, Grünengold Export
    bury_wilk
    Myślałem, że to to samo piwo, co Grünengold Full Light, bo parametry takie same (11% i 5,5%), ale nazwa jednak inna i etykieta też inna. Zapłaciłem za to 2,80 i ti chyba trochę za dużo...
    Kolor słomkowy, klarowny, ale za jasny - 2
    Piana puszysta, białą, nierówna, szybko znika...
    2004-06-25, 07:37
  • heckler
    Czechy, Žďár nad Sázavou, Náměstí Republiky 64, Pivovar Revolta
    heckler
    Žďár nad Sázavou może poszczycić się wpisanym w 1994 roku na listę UNESCO Sanktuarium pielgrzymkowym św. Jana Nepomucena położonym na Zielonej Górze.
    W sumie nie jest to jakiś super obiekt do zwiedzania, ale zawsze coś. Niestety obecnie trwają tam prace remontowe i większość...
    2018-06-28, 14:04
  • heckler
    Czechy, Dolní Bukovsko, Jiráskovo nám. 54, Rodinný pivovar Bukovar
    heckler
    Browar Bukovar powstał w małej wiosce Dolní Bukovsko położonej zaraz przy autostradzie D3 łączącej miasta České Budějovice i Tabor.
    Mały, rodzinny browarek znajduje się w prywatnym domu położonym pośrodku wioski i otwarty został w zeszłym roku. W poprzednich latach działał...
    2018-01-11, 14:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...