No, różnica 10 postów, to co Krzysiu, jakiś mały wyścig?
Dziś się z Krzysiem poprzeganiamy...
Collapse
X
-
Dziś się z Krzysiem poprzeganiamy...
Tagi: brak
-
-
Krzysiu zapewne chciał odpokutować ten temat przeniesiony z Pub.Netu i zaczekał aż wyrównają się wasze ilości postów- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
To będzie nierówna walka, bo za kilkanaście minut wyruszam w teren i głupio będzie wyglądać, jak będę wlókł za sobą kabel
A poza tym - dlaczego mam z Tobą walczyć? I tak, jak będę pierwszy, wszyscy będą obrażeni i będą udawać, że tego nie widzą? Już chyba zostanę drugi na zawsze ...
Comment
-
-
to tak jak Pazura w "Nic śmiesznego..."- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Zrównałam się postami z Krzysiem. Ciekawe, jak to wyglada w top15, "idę" zobaczyć
Comment
-
-
Comment
-
-
No to pracuj jak mróweczka to go dogonisz, my "młodzi" i tak nie mamy z Wami szans.....
Comment
-
-
Spoko, "młody", i tak dość szybko zbliżasz się do setki
Comment
-
-
Do setki to ja się zbliżam codziennie jadąc do pracy!
A nawet ją przekraczam ......
Comment
-
-
Fajnie masz ! Ja mam tak blisko że nawet się rozpedzić nie mogę. Nawet radia nie mam bo co mi po radiu jak nawet jednej piosenki czy wiadomości wysłuchac nie zdążę.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Ja wiem czy tak fajnie? 53km w jedną strone, na 7.30....
a druga robota 7km od domu na 16.30. To ma być fajnie?
Dzisiaj zaspałem i jechałem 140....jak kiedyś p******* to nie będzie co zbierać.....
Comment
-
Comment